Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί σκοτώνουν φοιτήτρια σε αμερικανικό πανεπιστήμιο

Βίντεο σοκ: Αστυνομικοί σκοτώνουν φοιτήτρια σε αμερικανικό πανεπιστήμιο

Η LGBTQ ακτιβίστρια δέχτηκε τα πυρά αστυνομικών στο προαύλιο της Πολυτεχνικής Σχολής της Τζόρτζια

Ο θανάσιμος τραυματισμός της 21χρονης φοιτήτριας Σκάουτ Σουλτς στην Πολυτεχνική Σχολή της Τζόρτζια των ΗΠΑ από αστυνομικό έχει καταγραφεί σε βίντεο που σοκάρει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μετά από διαδήλωση της LGBTQ κοινότητας, της οποίας η φοιτήτρια ήταν ενεργή ακτιβίστρια.

Στο βίντεο εμφανίζεται η φοιτήτρια σε προαύλιο χώρο της Σχολής της και απέναντι σε δύο αστυνομικούς, τους οποίους καλούσε να την πυροβολήσουν.  Στη συνέχεια πλησίασε τους αστυνομικούς και ακούγεται ο ένας από αυτούς, να την προειδοποιεί να μείνει ακίνητη και να πετάξει το μαχαίρι.

«Κανείς δεν θέλει να σε βλάψει», λέει ο ένας από τους αστυνομικούς, ενώ η Σουλτς συνεχίζει να περπατά προς το μέρος του. Ο αστυνομικός στη συνέχεια πυροβολεί μία φορά και η νεαρή πέφτει στο έδαφος, κραυγάζοντας από τον πόνο.

Η αστυνομία της Πολυτεχνικής Σχολής ανακοίνωσε επίσημα ότι η« φοιτήτρια συνέχιζε να προχωράει προς τους αξιωματικούς με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο ένας αξιωματικός πυροβόλησε. Η Σουλτς δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές των αξιωματικών».

SHARE:

24Media Network