Βίντεο: Το μεγαλοπρεπές χαστούκι που δέχθηκε νέος κυβερνήτης στο Ιράν

Βίντεο: Το μεγαλοπρεπές χαστούκι που δέχθηκε νέος κυβερνήτης στο Ιράν
Ένταση κατά τη διάρκεια τελετής στο Ιράν YouTube

Με το "δεξί" ξεκίνησε τη θητεία του ο Ταξίαρχος Αμπεντίν Χοράμ, καθώς στην τελετή παραλαβής της ηγεσίας της επαρχίας του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν δέχθηκε ένα χαστούκι από άνδρα παρευρισκόμενο.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής της ηγεσίας της επαρχίας του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν, όπως ονομάζεται η ακριτική βορειοδυτική επαρχία του Ιράν, όταν ένας άνδρας ανέβηκε στο βάθρο του ομιλητή όπου βρισκόταν ο Ταξίαρχος Αμπεντίν Χοράμ και του έδωσε ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι.

Οι εικόνες μεταδόθηκαν στην κρατική τηλεόραση του Ιράν και δείχνουν έναν άνδρα να εμφανίζεται στο βάθρο όπου βρισκόταν ο ο Ταξίαρχος Αμπεντίν Χοράμ τηην ώρα που αναλάμβανε τα καθήκοντά του ως νέος κυβερνήτης της επαρχίας. Φανερά έκπληκτος ο Ταξίαρχος απομακρύνθηκε, όμως ο άνδρας τον πλησιάσε και πάλι με άγριες διαθέσεις απωθώντας τον και υβρίζοντάς τον, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των υπευθύνων ασφαλείας για να απομακρύνουν τον δράστη.

Αν και δεν είναι ακόμη σαφές το κίνητρο του άνδρα, δεν αποκλείεται να σχετίζεται με το παρελθόν του Ταξίαρχου, ο οποίος ήταν επικεφαλής της παραστρατιωτικής ομάδα Επαναστατική Φρουρά, ενώ κάποια στιγμή είχε απαχθεί από αντάρτες στη Συρία, ενώ το πρακτορείο ειδήσεων, Fars, μετέδωσε ότι ο δράστης βγήκε εκτός εαυτού επειδή η σύζυγός του εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού από άνδρα νοσηλευτή και όχι από γυναίκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version