Βραζιλία: Δύο νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους

Διαβάζεται σε 1'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου ζητώντας άδεια για αναγκαστική προσγείωση. Λίγη ώρα αργότερα, τα ίχνη του χάθηκαν.

Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα σε δασική έκταση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα, στη νότια Βραζιλία, παρασύροντας στον θάνατο τους δύο επιβαίνοντες, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Το δικινητήριο Baron 95-B55 είχε απογειωθεί από την πόλη Γκοβερναντόρ Βαλαντάρες, στην πολιτεία Μίνας Ζεράις (νοτιοανατολικά), λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι (τοπική ώρα). Προορισμός του αεροσκάφους, το οποίο ανήκε σε κατασκευαστική εταιρεία, ήταν η Φλοριανόπολις, πρωτεύουσα της πολιτείας Σάντα Καταρίνα.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου στη Ζοϊνβίλε, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας Σάντα Καταρίνα, ζητώντας άδεια για αναγκαστική προσγείωση, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Λίγη ώρα αργότερα, τα ίχνη του αεροσκάφους χάθηκαν.

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου και τα πτώματα των δύο επιβαινόντων εντοπίστηκαν έπειτα από αρκετές ώρες σε δυσπρόσιτη δασική έκταση κοντά στην πόλη Ιταποά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα