Βραζιλία: Γυναίκα επισκέφτηκε τράπεζα μαζί με ένα πτώμα για να πάρει δάνειο

Διαβάζεται σε 2'
Βραζιλία: Γυναίκα επισκέφτηκε τράπεζα μαζί με ένα πτώμα για να πάρει δάνειο
H κατηγορούμενη για απάτη και κακοποίηση πτώματος, επί τω έργω. X (Twitter)

Στη Βραζιλία γυναίκα κατηγορείται για κακοποίηση πτώματος: εμφανίστηκε με έναν νεκρό άνδρα σε τράπεζα για να πάρει δάνειο.

Κάμερες τράπεζας στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας ‘κατέγραψαν’ γυναίκα να επισκέπτεται το κατάστημα την Τρίτη 16/4. Δεν ήταν μόνη.

Συνόδευε έναν άνδρα που καθόταν σε αμαξίδιο, ο οποίος φαινόταν να κοιμάται -τα μάτια του ήταν κλειστά και το κεφάλι του είχε γύρει. Οι υπάλληλοι άρχισαν να βιντεοσκοπούν τη συνδιαλλαγή, καθώς έκριναν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον άνδρα. Όπως είπαν αργότερα, ήταν τελείως χλωμός.

Στον υπάλληλο της τράπεζας η γυναίκα σύστησε τον Paulo Roberto Braga ως θείο της. Όπως είπε στον υπάλληλο η Érika de Souza Vieira Nunes, ο σκοπός της επίσκεψης τους ήταν να πάρουν ένα δάνειο, ύψους περίπου 3.250 δολαρίων.

Για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, χρειαζόταν η υπογραφή του θείου της. Η Érika του έλεγε ότι «πρέπει να υπογράψεις τα χαρτιά, αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος να πάρουμε δάνειο. Δεν μπορώ να το υπογράψω για σένα», όπως προσπαθούσε να βάλει στα δάχτυλα του χεριού του ένα στυλό.

Ο 68χρονος όμως, δεν ανταποκρινόταν, με την τράπεζα να καλεί ασθενοφόρο και τους νοσηλευτές να διαπιστώνουν πως είναι νεκρός. Ενημέρωσαν ότι είχαν περάσει ώρες από την τελευταία του αναπνοή, καθώς υπήρχε ήδη καθίζηση του αίματος που δεν ‘έφευγε’ πλέον από την καρδιά. «Αυτή είναι ένδειξη ότι πέθανε ξαπλωμένος και όχι καθισμένος σε αμαξίδιο» διευκρίνισαν οι αρχές.

Επικεφαλής αστυνομικός ερευνητές δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Globonews ότι «όποιος παρακολουθεί το βίντεο μπορεί να πει ότι ήταν νεκρός. Μπορείτε να αντιληφθείτε τι έγινε; Η κατηγορούμενη τον έπιανε, ενώ ήξερε πως είναι νεκρός».

Η Nunes είπε στους ανακριτές ότι η 68χρονος ήταν ζωντανός, κατά την είσοδο τους στην τράπεζα και προσδιορίστηκε ως ανιψιά και φροντίστρια του.

Η 42χρονη γυναίκα κατηγορείται για κλοπή με απάτη και κακοποίηση πτώματος, με τις αρχές να ερευνούν τη σχέση των δυο αυτών ανθρώπων και φυσικά, τον τρόπο που πέθανε ο Braga.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα