Βραζιλία: Νεκρή εντοπίστηκε γνωστή αθλήτρια άρσης βαρών και influencer

Διαβάζεται σε 2'
Rhayara Morais
Rhayara Morais Instagram@rhayara

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μιας πρωταθλήτριας της άρσης βαρών και influencer αφού βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Βραζιλία.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η είδηση του θανάτου της πρωταθλήτριας της άρσης βαρών και influencer, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της.

Η σορός της 34χρονης Rhayara Morais βρέθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Aguas Claras στην ομοσπονδιακή περιφέρεια της χώρας, όταν μια φίλη της ανησύχησε αφού δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την αιτία του θανάτου ή αν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, ενώ υπήρξαν εικασίες ότι πέθανε από ξαφνική ασθένεια. Πάντως πιστεύεται ότι ήταν νεκρή για έξι ημέρες, πριν εντοπιστεί το άψυχο σώμα της.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η οποία αναμενόταν να πραγματοποιηθεί χθες, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Η φοιτήτρια Νομικής και influencer η οποία είχε περισσότερους από μισό εκατομμύριο θαυμαστές στο TikTok και σχεδόν 150.000 followers στο Instagram, κέρδισε έναν περιφερειακό τίτλο powerlifting αφού ξεκίνησε το άθλημα πριν από περίπου δύο χρόνια.

Την υπόθεση χειρίζεται το 21ο Αστυνομικό Τμήμα (Taguatinga Sul) και έχουν κληθεί εμπειρογνώμονες από το Ινστιτούτο Εγκληματολογίας (IC) για να πραγματοποιήσουν εξέταση της σορού της αθλήτριας.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και άνθρωποι που τη γνώρισαν, δηλώνουν συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλειά της, με τη Raquel Santos, φίλη της Morais, να γράφει στα social media: “Ευχαριστώ τον Θεό που είχα την τιμή και την ευχαρίστηση να σε αποκαλώ φίλη μου. Η νοσταλγία πονάει, αλλά τώρα είσαι στον ουρανό. Να ξέρεις ότι αγαπήθηκες πολύ και θα αφήσεις μια κληρονομιά αγάπης”.

Ένας γείτονας στην πολυκατοικία όπου έμενε η Rhayara δήλωσε: “Τη συναντούσα κάθε μέρα εδώ στο διαμέρισμα και είμαι συγκλονισμένος. Ένας ευγενικός και εξαιρετικά χαρούμενος άνθρωπος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα