Οι παίκτριες της Κορίνθιανς έκλεισαν τα στόματά τους για να “φωνάξουν” κατά του προπονητή της Σάντος

Διαβάζεται σε 2'
Οι παίκτριες της Κορίνθιανς έκλεισαν τα στόματά τους για να “φωνάξουν” κατά του προπονητή της Σάντος
PRINTSCREEN

Ο αγώνας γυναικών μεταξύ της Κορίνθιανς και της Σάντος έγινε πεδίο διαμαρτυρίας κατά του προπονητή της δεύτερης, με τις παίκτριες της γηπεδούχους ομάδας να κλείνουν τα στόματά τους θέλοντας να θυμίσουν τις πρόσφατες κατηγορίες εις βάρος του.

Ο αγώνας μεταξύ της Κορίνθιανς και της Σάντος για το πρωτάθλημα γυναικών της Βραζιλίας σημαδεύτηκε από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από τη σέντρα και συγκεκριμένα τη στιγμή που οι ποδοσφαιρίστριες των δύο ομάδων ήταν παραταγμένες στη σέντρα και ακουγόταν ο εθνικός ύμνος.

Όπως γράφει το SPORT24, πρωταγωνίστριες ήταν οι παίκτριες της Κορίνθιανς, που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την επιστροφή του Κλέιτον Λίμα στον πάγκο της Σάντος παρά τις πρόσφατες 19 καταγγελίες εις βάρος του για παρενόχληση, με τις παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας να βάζουν τα χέρια τους και να καλύπτουν είτε τα στόματά τους είτε τα αυτιά τους.

Πέρα από τις παίκτριες που ήταν στο χορτάρι, ίδια κίνηση έκαναν και οι παίκτριες του πάγκου αλλά και μέλη του προπονητικού επιτελείου της Κορίνθιανς, την ώρα πάντως που δεν έγινε κάτι το αντίστοιχο από τις παίκτριες της Σάντος.
Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο ματς όπου εκφράστηκαν με δυναμικό τρόπο αντιδράσεις κατά του Λίμα, αφού κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στο πρόσφατο ματς μεταξύ της Αβάι/Κίντερμαν και της Κορίνθιανς.

Υπενθυμίζεται πως ο Λίμα είχε αποχωρήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο από την τεχνική ηγεσία της Σάντος μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για παρενόχληση σε 19 διαφορετικές παίκτριες, σε μία σειρά από ανώνυμες επιστολές που είχαν δημοσιευτεί από την βραζιλιάνικη εφημερίδα “Globo”.

Στο διάστημα που ακολούθησε, έγινε έρευνα από τους ανθρώπους της Σάντος, με τον 49χρονο Λίμα να επιστρέφει τελικά στους πάγκους στο ματς της περασμένης Παρασκευής, έχοντας κριθεί αθώος από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα