Βραζιλία: Ξανά στο νοσοκομείο ο Μπολσονάρου

Βραζιλία: Ξανά στο νοσοκομείο ο Μπολσονάρου
Ο ακροδεξιός Βραζιλιάνος πρόεδρος, Ζαΐχ Μπολσονάρου AP

Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας εισήχθη σε νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Έχει νοσηλευθεί ξανά τον Ιούλιο και τον Ιανουάριο.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, εισήχθη χθες Δευτέρα το βράδυ σε στρατιωτικό νοσοκομείο στην Μπραζίλια για να υποβληθεί σε εξετάσεις διότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, μετέδωσαν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Μπολσονάρου, 67 ετών, είχε υποστεί τραυματισμό με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του το 2018 και, έκτοτε, έχει συνεχώς επανερχόμενα προβλήματα στο γαστρεντερικό του σύστημα. Απουσίασε χθες από προεκλογική συγκέντρωση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όπου θα εμφανιζόταν.

«Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος πάει καλά, υποβλήθηκε σε κάποιες εξετάσεις, γι’ αυτό δεν είναι εδώ», εξήγησε ο πρόεδρος του κόμματος, ο βουλευτής Μάρκους Περέιρα.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1, η πρώτη κυρία Μισέλ Μπολσονάρου πήγε στη συγκέντρωση και διαβεβαίωσε ότι ο σύζυγός της «πάει καλά», ενώ ο υπουργός Επικοινωνίας Φάμπιου Φαρία μίλησε για «αδιαθεσία».

Ο ακροδεξιός πρόεδρος χρειάστηκε νοσηλεία σε δύο περιπτώσεις, τον Ιούλιο και τον Ιανουάριο, για προβλήματα στο εντερικό του σύστημα. Έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μετά την επίθεση εναντίον του το 2018.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα