Βρετανία: 184 νέοι θάνατοι από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Βρετανία: 184 νέοι θάνατοι από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο
Κάτοικοι στο Λονδίνο AP

Ο αριθμός των θανάτων σε περιστατικά με κορονοϊό που καταγράφηκε την τελευταία μέρα είναι 184 και συνολικά ο αριθμός τους έχει φτάσει τους 42.153.

Συμβολική στιγμή στην προσπάθεια ανάκαμψης από την πανδημία του κορονοϊού χαρακτήρισε ο υπουργός Πολιτισμού Όλιβερ Ντάουντεν την επανέναρξη των αγώνων της Premier League σήμερα, έπειτα από διακοπή 100 ημερών, στη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης από την κυβέρνηση.

Ο αριθμός των θανάτων σε περιστατικά με κορονοϊό που καταγράφηκε την τελευταία μέρα είναι 184 και συνολικά ο αριθμός τους έχει φτάσει τους 42.153, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήταν 1.115.

Περισσότεροι από 1.500 παιδίατροι και εργαζόμενοι στον τομέα παιδικής υγείας της Βρετανίας υπέγραψαν, το τελευταίο 24ωρο, ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ζητώντας ένα ξεκάθαρο σχέδιο για την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο.

Στην επιστολή τους εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι εκατομμύρια παιδιά εξακολουθούν να απουσιάζουν από τα σχολεία, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη άνευ προηγουμένου διακοπή θα σημαδέψει τις ευκαιρίες ζωής μίας ολόκληρης γενιάς νέων ανθρώπων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα