Βρετανία: Έριξαν μαύρη μπογιά στη Γαλάζια Λίμνη για να διώξουν τους επισκέπτες

Blue Lagoon
Blue Lagoon FACEBOOK @BUXTON POLICE SNT

Η αστυνομία της Βρετανίας αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να αποτρέψει τους απείθαρχους πολίτες από το επισκέπτονται την "Γαλάζια Λίμνη" της Βρετανίας.

Την περασμένη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, αποφάσισε να αναλάβει δράση, επιβάλλοντας τα περιοριστικά μέτρα που ήδη τηρούνται σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, για τον περιορισμό της πανδημίας.

Όμως ούτε μια εθνική καραντίνα δεν μπορεί να αποτρέψει τους Βρετανούς από το να συρρέουν στο πρώην λατομείο ασβεστόλιθου στο Harpur Hill, όπου και βρίσκεται η "Γαλάζια Λίμνη" (Blue Lagoon).

ADVERTISING

Και καθώς οι πολίτες εξακολουθούσαν να επισκέπτονται το δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο παρά τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί, οι αρχές της χώρας έλαβαν δραστικά μέτρα, ρίχνοντας μαύρη μπογιά στο νερό, ώστε η λίμνη να φαίνεται λιγότερο ελκυστική.

"Έχοντας αυτά στο μυαλό μας, επισκεφθήκαμε την τοποθεσία και χρησιμοποιήσαμε βαφή νερού για να κάνουμε τη λίμνη να φαίνεται λιγότερο ελκυστική", ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Μπάξτον σε δημοσίευση στο Facebook την Τετάρτη. "Παρακαλώ μείνετε στο σπίτι", τόνισαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία, Μπόρις Τζόνσον, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network