Βρετανία: Κατηγορίες εις βάρος του άνδρα που περιέλουσε με μιλκσέικ τον ηγέτη του κόμματος Brexit Φάρατζ

Nigel Farage
Nigel Farage YOUTUBE

.. Και τα μπάνια με μιλκσέικ ευρωσκεπτικιστών και λαϊκιστών υποψηφίων συνεχίζονται!

Κατηγορίες για επίθεση και σωματική βλάβη απαγγέλθηκαν εις βάρος ενός άνδρα, ο οποίος περιέλουσε χθες με ένα μιλκσέικ τον ηγέτη του Κόμματος Brexit, τον ευρωφοβικό Νάιτζελ Φάρατζ, κατά την περιοδεία του στο Νιούκασλ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η αστυνομία της Νορθούμπρια ανακοίνωσε ότι απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος του 32χρονου Πολ Κράουδερ, ο οποίος αργότερα σήμερα θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου.

"Περίπου στις 13:00 ένας άνδρας έριξε ένα μιλκσέικ σε 55χρονο στο κέντρο της πόλης", αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. "Ένας 32χρονος συνελήφθη επί τόπου από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση".

«Δυστυχώς, κάποιοι υπερασπιστές της παραμονής στην ΕΕ (remainers) έχουν γίνει ακραίοι σε τέτοιο βαθμό ώστε μια ομαλή προεκλογική εκστρατεία να έχει καταστεί αδύνατη», είπε ο ηγέτης του Κόμματος Brexit με tweet του μετά το περιστατικό.

«Η λειτουργία μιας πολιτισμένης δημοκρατίας χρειάζεται τη συγκατάβαση των ηττημένων, οι πολιτικοί που δεν αποδέχονται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση».

Αυτό ήταν το τελευταίο περιστατικό επίθεσης με αυτό το ρόφημα εναντίον υποψηφίων πολιτικών που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές και στρατεύονται ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άλλοι αντιευρωπαίοι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν πολιτεύονται με το Κόμμα Brexit, έχουν γίνει επίσης στόχος μιλκσέικ από διαδηλωτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Πηγή: 

ΑΠΕ_ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Brexit, Ευρωεκλογές 2019, Μεγάλη Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ευρωεκλογές 2019: Διαδηλωτής περιέλουσε τον Νάιτζελ Φάρατζ με μιλκσέικ

Ισλαμοφοβικός ακροδεξιός "λούστηκε" 2 μιλκσέικ, έγινε αντιφαστικό T-Shirt

SHARE: