Βρετανία: Σύλληψη 15χρονου για πυροβολισμό μαθητή στο Σάφολκ

Βρετανία: Σύλληψη 15χρονου για πυροβολισμό μαθητή στο Σάφολκ
Βρετανοί αστυνομικοί (ΑΡΧΕΙΟΥ) AP

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή κοντά σε σχολείο στο Σάφολκ μετά από τραυματισμό μαθητή από πυρά, ενώ προχώρησαν και στην σύλληψη ενός 15χρονου

Ένας 15χρονος συνελήφθη μετά τον τραυματισμό από πυρά συνομιλήκου του, κοντά στο Λύκειο Κέσγκρέιβ, αναφέρει η αστυνομία του Σάφολκ στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του σχολείου στο Twitter, ένας από τους μαθητές του είχε εμπλακεί σε περιστατικό με πυροβολισμούς, όμως οι μαθητές που βρίσκονται στο σχολείο είναι ασφαλείς και θα συνεχίσουν κανονικά την ημέρα τους.

Ο μαθητής έχει τραυματιστεί σοβαρά και διεκομίσθη με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Κέιμπριτζ.

“Ενημερωθήκαμε από την αστυνομία ότι μαθητής μας ενεπλάκη σε σοβαρό περιστατικό καθ’οδόν για το σχολείο. Οι μαθητές στο σχολείο είναι ασφαλείας και χειριζόμαστε την κατάσταση σε στενή επικοινωνία με τοην αστυνομία. Οι μαθητές θα παραμείνουν στο σχολείο προκειμένου για την ασφάλειά τους, σε συνεργασία με την αστυνομία, η οποία θα είναι παρούσα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας”.

Σύμφωνα με τον Guardian, η αστυνομία του Σάφολκ ανέφερε πως ερευνά ένα “σοβαρό περιστατικό” στο Κένσγκρέιβ και πως δρόμοι στην περιοχή έχουν κλείσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα