Βρετανία: Στις φλόγες γιοτ αξίας 6 εκατ. λιρών – Μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι του Ντέβον

Βρετανία: Στις φλόγες γιοτ αξίας 6 εκατ. λιρών – Μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι του Ντέβον

Στις φλόγες τυλίχθηκε πολυτελές σκάφος στο λιμάνι του Ντέβον στην Αγγλία. Μετέφερε 8.000 λίτρα καυσίμων. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Μάχη με μία πύρινη κόλαση έδωσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής της Βρετανίας, αφού ένα σούπερ γιοτ αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών που μετέφερε 8.000 λίτρα καυσίμων τυλίχτηκε στις φλόγες στο λιμάνι του Ντέβον.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής και Διάσωσης του Ντέβον και του Σόμερσετ ανέφερε ότι πέντε πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν στην προβλήτα Princess Pier στο Torquay του Devon αφού το πολυτελές σκάφος μήκους 85 ποδιών, το οποίο ονομάζεται “Ραντεβού“, τυλίχτηκε στις φλόγες.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν μια δυνατή έκρηξη ακολουθούμενη από μεγάλα σύννεφα μαύρου καπνού και φλόγες που ήταν ορατές από μεγάλη απόσταση.

“Η αστυνομία κλήθηκε στις 12.10 σήμερα στο Princess Pier στο Torquay μετά από αναφορές για πυρκαγιά σε γιοτ που ήταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα”, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Davon και της Κορνουάλης, σημειώνοντας ότι το πλοίο ξεκόλλησε από το αγκυροβόλι του, όμως πλέον έχει ασφαλιστεί από την πυροσβεστική υπηρεσία κοντά στην προβλήτα της μαρίνας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε ότι το γιοτ περιέχει περίπου 8.000 λίτρα καυσίμου ντίζελ και οι κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν να κρατήσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών τους κλειστά για να προστατευτούν από τις επικίνδυνες αναθυμιάσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version