WrestleMania: Πάνω από 25.000 θεατές σε αγώνες wrestling

WrestleMania: Πάνω από 25.000 θεατές σε αγώνες wrestling
2021/Chris Garrison Photoqraphy, Inc/Associated Press

Εικόνες που μας γυρίζουν στο 2019 εκτυλίχθησαν στις κερκίδες του σταδίου Ρέιμοντ Τζειμς, με 26.000 φανατικούς οπαδούς του wrestling να επευφημούν τους αγαπημένους τους stars.

Στην περιοχή Tampa Bay της Φλόριντα, άνοιξε τις πύλες του το τουρνουά WrestleMania 37, προσκαλώντας στο ρινγκ τους πιο δημοφιλείς αθλητές του αμερικάνικου wrestling. Στις κερκίδες του (ανοικτού) σταδίου Ρέιμοντ Τζειμς βρέθηκαν 25.675 φανατικοί οπαδοί, ενώ μερικά εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις μέσω της αμερικάνικης συνδρομητικής τηλεόρασης και του δικτύου του WWE.

Όπως αναφέρει η διοργάνωση, το τουρνουά ξεκίνησε με την τήρηση αυστηρών υγειονομικών κανόνων για τον κορονοϊό. Στην προπώληση των εισιτηρίων διατέθηκε περιορισμένος αριθμός, ενω εφαρμόστηκε πρωτόκολλο τήρησης αποστάσεων στις κερκίδες. Οι υπάλληλοι της διοργάνωσης φρόντιζαν διαρκώς για την απολύμανση των εσωτερικών χώρων, αλλά και για τον έλεγχο της θερμοκρασίας των θεατών, οι οποίοι γίνονταν δεκτοί εντός του σταδίου μόνο με την χρήση μάσκας. Για την επικύρωση των εισιτηρίων, έγιναν δεκτές μόνο ανέπαφες συναλλαγές, αλλά και συναλλαγές μέσω e-wallet.

To WrestleMania θα συνεχιστεί και σήμερα, με την παρουσία κοινού και παράλληλη τηλεοπτική μετάδοση. Μερικοί από τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

  • Roman Reigns vs. Edge vs. Daniel Bryan (Αγώνας Triple Threat)
  • Asuka vs. Rhea Ripley (Για το πρωτάθλημα Γυναικών Raw)
  • Randy Orton vs. The Fiend (Για τον τίτλο του πρωταθλητή των ΗΠΑ)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα