Ξανά εκτός Λευκού Οίκου το σκυλί του Μπάιντεν μετά από νέο δάγκωμα

Ξανά εκτός Λευκού Οίκου το σκυλί του Μπάιντεν μετά από νέο δάγκωμα
Ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν, Μέιτζορ instagram/@firstfamilydogs

Σε κυνοτροφείο οδηγείται ξανά ο Μέιτζορ, το λυκόσκυλο του Τζο Μπάιντεν, καθώς δάγκωσε εργαζόμενο στον Λευκό Οίκο

Ο 3 ετών γερμανικός ποιμενικός, Μέιτζορ, του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, θα βρεθεί εκ νέου -για δεύτερη φορά σε λίγες εβδομάδες- εκτός του Λευκού Οίκου, αυτή τη φορά σε κυνοτροφείο.

Αιτία για αυτή την έκτακτη μετακίνηση του τετράποδου Μέιτζορ, υπήρξε το γεγονός ότι “άρπαξε”με τα δόντια του έναν εργαζόμενο, ο οποίος βρισκόταν στα γρασίδια του Λευκού Οίκου.

Στις αρχές του Μαρτίου, ο Μέιτζορ, μαζί με τον 13χρονο, επίσης Γερμανικό Ποιμενικό, Τσαμπ, είχαν εκδιωχθεί από τον Λευκό Οίκο, λόγω επιθετικής συμπεριφοράς του πρώτου προς τα μέλη της φρουράς του προέδρου.

Τότε, είχε γίνει λόγος για “ελαφρύ τραυματισμό” από τον σκύλο, ο οποίος “εξεπλάγη από τα άγνωστα πρόσωπα”, όπως είχε αναφέρει η εκπρόσωπος του Μπάιντεν, Τζεν Ψάκι.

Λίγες ημέρες αργότερα τα σκυλιά επέστρεψαν στον Λευκό Οίκο.

Αυτή την φορά, όπως αναφέρει το abcNEWS, για το περιστατικό τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας, ο οποίος ανέφερε πως δεν υπήρξε τραυματισμός και πως ο υπάλληλος που δέχτηκε την επίθεση από το λυκόσκυλο επισκέφτηκε την ιατρική μονάδα του Λευκού Οίκου για προληπτικούς λόγους.

“Ο Μέιτζορ ακόμη προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα