Υπόθεση Μαντλίν: Έρευνες στο κελάρι του βασικού υπόπτου

Υπόθεση Μαντλίν: Έρευνες στο κελάρι του βασικού υπόπτου
Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας για τη μικρή Μαντλίν AP

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα κελάρι-υπόγειο που ανήκει στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης. Στις έρευνες συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της Madeleine McCann βρήκαν ένα κρυφό κελάρι στη Γερμανία, όπου ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης, Christian Brueckner φέρεται ότι έζησε το 2007.

Η αστυνομία ανακάλυψε το κελάρι-υπόγειο στα θεμέλια ενός κτηρίου, που οι γείτονες λένε ότι κατεδαφίστηκε στα τέλη του 2007, με αρχές του 2008, λίγο μετά την αποχώρηση του Μπρούκνερ, αλλά και την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Σύμφωνα με τη dailymail οι ντετέκτιβ αφαιρούσαν μεγάλες πλάκες δομικών υλικών σε μια διήμερη αναζήτηση του χωραφιού, συνοδευόμενοι από εξειδικευμένους σκύλους που αναζητούσαν για κάποιο πτώμα και εξοπλισμό υπολογιστή.

Ο Wolfgang Kossack, 73 ετών, ο οποίος κατέχει το διπλανό οικόπεδο, δήλωσε ότι ο Brueckner είχε ζήσει εκτός του οικοπέδου την εποχή του 2007.

Ο κ. Κοσάκ συνειδητοποίησε τη σύνδεση του Μπρούκνερ με την υπόθεση εξαφάνισης αυτή την εβδομάδα, μόνο όταν η αστυνομία άρχισε να σκάβει στο οικόπεδο, λέγοντας: «Θυμήθηκα το πρόσωπό του από τις φωτογραφίες στις ειδήσεις. Και θυμάμαι το βαν και τα σκυλιά του. Τον είχα ξεχάσει εντελώς μέχρι τότε».

Τον περασμένο μήνα ένας πρώην φίλος του Μπρούκνερ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ύποπτος απαγωγής του είχε πει πως έχει στην ιδιοκτησία του ένα κελάρι σε μια άλλη περιοχή της Γερμανίας.

Ο Brueckner, ο οποίος βρίσκεται σήμερα σε φυλακή της βόρειας Γερμανίας, είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Madeleine μετά την εξαφάνισή της από το εξοχικό διαμέρισμα Praia da Luz τον Μάιο του 2007, την ίδια χρονιά που ο Brueckner ζούσε στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα