Ζάιμπερτ: Μην ακολουθείτε εκείνους που έχουν στην καρδιά τους το μίσος

Ζάιμπερτ: Μην ακολουθείτε εκείνους που έχουν στην καρδιά τους το μίσος

Παλαιότερη έκκληση της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ενόψει της αποψινής διαδήλωσης που διοργανώνεται από την ισλαμοφοβική οργάνωση «Pegida» στην Δρέσδη, για την πρώτη επέτειο από την ίδρυσή της επανέλαβε ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ

Δεν πρέπει να ακολουθήσουμε εκείνους που έχουν στην καρδιά τους το μίσος, δήλωσε ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ επαναλαμβάνοντας παλαιότερη έκκληση της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ενόψει της αποψινής διαδήλωσης που διοργανώνεται από την ισλαμοφοβική οργάνωση «Pegida» στην Δρέσδη, για την πρώτη επέτειο από την ίδρυσή της.

«Η Καγκελάριος, στην ομιλία της στην αρχή του έτους, είχε μιλήσει για αυτές τις εκδηλώσεις. Επαναλαμβάνω την έκκληση, καθώς, δυστυχώς, παραμένουν πραγματικότητα: «Μην ακολουθείτε εκείνους που έχουν προκαταλήψεις, ακόμη και μίσος στην καρδιά τους'», τόνισε ο κ. Ζάιμπερτ.

Κληθείς να σχολιάσει τις αγχόνες με τα ονόματα της Καγκελαρίου Μέρκελ και του Αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ που κρατούσαν διαδηλωτές της «Pegida» την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών Γιοχάνες Ντίμροτ έκανε λόγο για ένα «δείγμα της κλιμάκωσης της παρενόχλησης και της πιθανής επιθετικότητας των διοργανωτών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία
SHARE:

24Media Network