Ζήτησαν ταυτότητα από την πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου

Ζήτησαν ταυτότητα από την πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου

Ακόμα και η επικεφαλής της FED, πρέπει να δώσει τα στοιχεία της για να πάρει πρωινό. Διαβάστε που συνέβη το απίστευτο περιστατικό

Την εξακρίβωση των στοιχείων της ζήτησαν από την Τζάνετ Γιέλεν, την επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed), οι φρουροί ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής των G20, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

"Αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου, ωστόσο η Γιέλεν δεν είναι ακόμα διασημότητα και το προσωπικό ασφαλείας της συνόδου των G20 της ζήτησαν την ταυτότητά για να της επιτραπεί η είσοδος ώστε να πάρει το πρωινό της", αναφέρει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Ίαν Τάλι.

Η Γιέλεν, η οποία βρίσκεται στην Αυστραλία για τη σύνοδο κορυφής των υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, αναγκάστηκε να ψάξει βαθιά μέσα στην τσάντα της προκειμένου να βρει την ταυτότητά της και να καταφέρει να πάρει το πρωινό της στο ξενοδοχείο Intercontinental, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network