Στο Στόμα του Λάκη: Η Σάσα Σταμάτησε, το λίφτινγκ της Γιάννας και ο dr Μητσοτάκης

Στο Στόμα του Λάκη: Η Σάσα Σταμάτησε, το λίφτινγκ της Γιάννας και ο dr Μητσοτάκης

O Λάκης Λαζόπουλος γράφει στο NEWS 24/7 για για την "παρέμβαση" της Σάσα Σταμάτη σε παράσταση για τη σάτιρα που δεν πρέπει να έχει όρια και θυμάται ένα ξεχασμένο λίφτινγκ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Σάσα Σταμάτη σε παράσταση

Η Σάσα Σταμάτη ήταν μια συμπαθής αντιπαθητική. Έλεγε πάντα τα δικά της, την έμπαινε, και γενικά είχε ένα στυλάκι του χωσίματος όταν δεν της άρεσε κάτι. Α, έκανε το επάγγελμα της δημοσιογράφου στα πρωινά, που δεν είναι ακριβώς δημοσιογραφία, είναι σα να ψήνεις κάστανα στο καλοριφέρ ένα πράμα, σα να κολυμπάς σε πισίνα με βεβαιότητα ότι διασχίζεις ωκεανό.

Ως τηλεπερσόνα παίρνεις αέρα από έναν αέρα, που δεν υπάρχει και η αυθάδεια γίνεται μέρος της δουλειάς σου και η απαξίωση της δουλειάς του άλλου, κάτι πολύ εύκολο και αυτονόητο.

Αρπάζεσαι εύκολα, παρεξηγείσαι εύκολα, κάθεσαι και εξηγείς το μικρό σε άλλα μικρότερα μυαλά έτσι που στενεύει ο νους και μονοδρομείται ο θυμός. Ο ακροδεξιός θυμός, αυτός που είχε ωθήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη να μπουκάρει στην δική μου εκπομπή γιατί δεν του έφταναν που όλοι οι πληρωμένοι και οι εντεταλμένοι των καναλιών τον υμνούσαν, ήθελε να εμποδίσει και εμένα να μιλήσω.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε την παράσταση του και η Σάσα Σταμάτη θεώρησε ότι έπρεπε να την σταματήσει γιατί δεν της άρεσαν τα λεγόμενα του.

Εννοείται ότι πήγε εκεί γι’ αυτόν και μόνο τον λόγο.

Δεν είναι μια βδομάδα που έγραψα σ’ αυτήν εδώ την στήλη ότι η σάτιρα δεν έχει όρια διότι αν έχει όρια τότε ποιος τα βάζει. Τα βάζει η Σάσα Σταμάτη;

Η Σάτιρα είναι ελεύθερη χωρίς όρια από την εποχή του Αριστοφάνη!

Τελεία και παύλα.

Σε μια εποχή που η σάτιρα έχει εξοριστεί από την τηλεόραση με την πρεσβεία ξένης χώρας να έχει συμβάλει σ’ αυτό, το θέατρο αποτελεί το μόνο προς το παρόν ελεύθερο πεδίο.

Κανείς δεν έβαλε την Σάσα Σταμάτη, κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος για να το κάνει.

Ανεπίτρεπτη η πράξη της, μπράβο στο κοινό που στήριξε τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, μπράβο και στον ίδιο για την ψυχραιμία που επέδειξε.

Η ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ

Ε ΟΧΙ!

Ε όχι και να περιμένετε αντίδραση από το υπουργείο πολιτισμού. Δεν υπάρχει υπουργός πολιτισμού, η Μενδώνη είναι υπουργός Ελληνικού και τσιμεντοποιήσεων.

ΜΕΝΔΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ

Ζήτησε ο Μητσοτάκης να μας στείλουν πίσω τις Καρυάτιδες. Βρε άστες εκεί μην έχουν κολλήσει καμιά Όμικρον και μας κολλήσουν και τις άλλες και πού να ανεβαίνει την ανηφόρα η Μενδώνη να τις γιατροπορέψει.

Εθνικοπατριωτικά λόγια σαν ποπ-κορν. Να τρώει ο λαός καθώς βλέπει την ταινία ο Υπέροχος κύριος Γκάτσμπυ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ

Εμείς τον λέμε Κυριάκο εδώ. Γκατσμπυ. Από το Γκατς και Be. (second δηλαδή)

Φερεντίνο τον είπε ο Τσίπρας, ο πρώτη και τελευταία φορά Αριστερά.

Είστε κυβέρνηση των deals. Άρα ο Κυριάκος είναι ο Φερεντίνο;

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ

Πρόσωπο των χρόνων ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στις 6 Δεκέμβρη του 2008 κι απο τότε σηματοδοτεί τον αγώνα των νέων παιδιών για ελευθερία. Ο δολοφόνος του, ο αστυνομικός Κορκονέας, βρίσκεται εκτός φυλακών, με βραχιολάκι. Ντρουμ – ντρουμ – ντρουμ τα βραχιόλια του βροντούν.

  • Μια χαρά είναι οι ασθενείς στα ράντσα διασωληνωμένοι, δεν χρειάζονται άλλες ΜΕΘ. Είπε ο dr Κυριάκος
  • Γι’ αυτό και μεις χώσαμε από έναν αναπνευστήρα στον παππού και στη γιαγιά, τους φορέσαμε και βατραχοπέδιλα μήπως γίνει καμιά πλημμύρα, τους είπαμε καλά Χριστούγεννα και δώσαμε και 50 ευρώ στην κυρά Σταυρούλα που δουλεύει δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό, να πετιέται να τους αλλάζει το οξυγόνο και φύγαμε για ορειβασία στον Όλυμπο.
  • Ούτε ένας δεν επέζησε διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ είπε ο Καπραβέλος από το Παπανικολάου.
  • Το θέμα είναι τι λέει ο πρωθυπουργός μας, ο εκλεγμένος κι όχι ο υποχρεωτικός πρωθυπουργός μας. Το λέω γιατί όταν ανοίγεις τις πύλες του υποχρεωτικού…
  • Μα τι να κάνει; Τι άλλο να κάνει πια; Σας το είπε μια, δυο, με το καλό, σας το είπε με τον Πέτσα, πληρώσανε 50 εκατομμύρια στα κανάλια, εε δεν θα περιμένει μια ζωή να πάρουμε την ατομική μας ευθύνη. Την πήρε αυτός για όλους.
  • Θα εμβολιαστείτε, τέλος.
  • Κι επειδή έλεγαν οι πολλοί “εγώ έχω αρρωστήσει άρα έχω αντισώματα”, αμέσως κινάνε έρευνα οι εταιρείες και βρήκαν ότι αυτούς που πιάνει η Όμικρον είναι κυρίως αυτοί.
  • Πραγματικά εντυπωσιακό, που ο ιός μεταλλάσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες των εταιρειών.
  • Αυτός ο ιός έχει gps, που οδηγεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό της ανθρωπότητας. Κι όλα αυτά από μια νυχτερίδα. Καλά τις φοβούμουνα εγώ μικρός.
  • Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψήφισαν την άρση της πατέντας των εμβολίων λες και τους διόρισε Φαρμακευτική εταιρεία. Τι δεν καταλαβαίνεις;
  • Όχι, δεν το εξηγώ.
  • Αυτό που ο τωρινός αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της επικρατείας βρέθηκε με ναρκωτικά που θα τα έδινε σε τρία πιτσιρίκια;
  • Μήπως κάτι δεν υπέγραψε; Μήπως κάτι δεν υπέγραφε και έπρεπε να αλλαχτεί; Επειδή έχουμε γίνει Κολομβία κάνω αυτές τις σκέψεις. Λέω μήπως;
  • Γιατί το αποκλείω να το μάθαν τώρα το νέο ότι ο δικαστής με αλλοδαπούς επί πληρωμή.
  • 32 άτομα με θέσεις με σφραγίδες ήταν μέσα στην οργάνωση για τις ελληνοποιήσεις. 5.000.000 μέχρι τώρα τα κέρδη τους χωρίς να υπολογίσω τους μισθούς που παίρναν από το κράτος! Και μη μου πείτε μεμονωμένο περιστατικό. Όλοι μέσα ήταν
  • Και αστυνομικοί και διοικητές και γκόμενες και γυναίκες και δημοτικοί υπάλληλοι και μάνα και αδελφή κι αγάπη εσύ, τι άλλο να ζητήσω απ’ την ζωή.
  • Αλήθεια τους μισθούς που παίρναν όλα αυτά τα χρόνια από το κράτος τους επιστρέφουν πίσω; Γιατί αυτό θα ήταν το σωστό. Να επιστρέφουν τα πάντα πίσω. Ο καθένας φτιάχνει και μια εγκληματική οργάνωση!
  • Ο Νίκος Ανδρουλάκης νίκησε σ’ αυτές τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Ο Γιώργος Παπανδρέου όμως ήρθε δεύτερος.
  • Οι δημοσκοπικές εταιρίες χάσανε άλλη μια φορά αλλά έτσι κι αλλιώς το σύστημα τις χρειάζεται. Ποιο χασάπικο θα είχε μείνει ανοιχτό αν πουλούσε σάπιο κρέας;
  • Τελικά το ηλίθιο μυαλό είναι παμφάγο.
  • Νικήθηκε ο Λοβέρδος, δηλαδή η δεξιά πτέρυγα του Πασοκ. Η εξουσιομανής. Δώσαν παράλληλα στον Ανδρέα Παπανδρέου το δικαίωμα να υπάρχει και ως όνομα μόνο που δυστυχώς φέρει ο γιος του.
  • Ο Ανδρουλάκης δεν μπορεί να ακολουθήσει την γραμμή Λοβέρδου ακόμα κι αν πάρει όλους του τους ψήφους. Άρα καλό είναι να μην τους ζητήσει, να μην υποχρεωθεί.
  • Ως νεώτερος του δίνουν τα κλειδιά του κινήματος. Βάζουν θεματοφύλακα όμως τον Γιώργο.
  • Το σύστημα ήθελε τον Νίκο Ανδρουλάκη και η πριμοδότηση του θα είναι άνευ προηγουμένου. Ο καθένας όμως συναντά τις δυνατότητές του.
  • Όπως και να έχει Νίκο Ανδρουλάκη συγχαρητήρια.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα