Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο “Σαντάμ” Μητσοτάκης και η πραγματική νίκη του Τσίπρα στις εκλογές

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο “Σαντάμ” Μητσοτάκης και η πραγματική νίκη του Τσίπρα στις εκλογές

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: η επίσκεψη Κυριάκου στις ΗΠΑ, τα αγγλικά του Αλέξη, το μήνυμα της κάλπης του ΣΥΡΙΖΑ και τα νέα παιδιά που παραιτούνται από τις δουλειές τους.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

01:03 Η πλούσια Μήτσι θυμάται τα αγγλικά του Τσίπρα

05:37 Το ρούβλι πάει σύννεφο

07:33 Η χήρα Μήτσι περιμένει τα παιδιά από τη ΔΕΗ να της κόψουν το ρεύμα

15:36 Η πραγματική νίκη του Τσίπρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θυμάσαι αγάπη μου τα αγγλικά του Τσίπρα, είχε στραβώσει το στόμα του . Αν είχε μασέλα θα του είχαν σπάσει όλα. Δηλαδή ο άνθρωπος ήταν σε φάση Λόλα open the windows please. Ενώ ο Κυριάκος μου το χειρίζεται το αγγλικό αγάπη μου μια χαρά και όταν αυτός ο παλιοδημοσιογράφος τον ρώτησε τι γίνεται στην Ελλάδα και δεν έχετε ελευθερία του τύπου, ταράχτηκε ο χρυσός μου γιατί αυτές οι ερωτήσεις δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, είναι φίλοι του οι καναλάρχες, τους χρυσοπληρώνει απ’ όλες τις μεριές και δεν φέρνει αντίρρηση κανείς, κιχ αγάπη μου. Είναι ένας Σαντάμ Χουσείν στην Ελλάδα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Δεν είπε τίποτα λοιπόν ο κύριος Μητσοτάκης ούτε για τις παραβιάσεις των Τούρκων, ούτε τι θα γίνει με την Κύπρο και το κυπριακό, τον απασχόλησε μόνο το γεγονός, ότι η Τουρκία θα βάλει βέτο για την Φιλανδία και την Σουηδία που θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, τώρα στην τούρλα του Σαββάτου, θυμήθηκαν οι χώρες αυτές οι σκανδιναβικές, οι ψυχρές και οι βόρειες, πόση ανάγκη έχουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, τώρα.

Είναι εντελώς παράλογο αυτό που συμβαίνει, η οικονομία της Ρωσίας να πάει εξαιρετικά καλά, και να βυθίζεται όλη η Ευρώπη από τις κυρώσεις που επιβάλαμε στην Ρωσία. Είναι η πρώτη φορά που η Ευρώπη πληρώνει τις κυρώσεις που κάνει σε άλλη χώρα.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Τσίπρας έκανε εκλογές και βεβαίως ανεξαρτήτως αυτών που λέγονται ήταν πολύ μεγάλη νίκη ότι καθάρισε το κόμμα του από τους εσωτερικούς του αντιπάλους δείχνοντας τους το ακριβές μέγεθος τους στο κόμμα τους. Είδαν που πήγε η αστική αυτοπεποίθηση του Τσακαλώτου κι όλοι οι λογάδες του τίποτα ή του κάτι

Σε μία εποχή που έχουν αλλάξει όλα και η αριστερά βλέπει ακόμα τον προηγούμενο κόσμο, έχει εφιάλτες από μία ζωή που πέρασε ανεπιστρεπτί και ακόμα δεν έχει διαβάσει τα καινούργια σήματα του κόσμου. Το μεγάλο πρόβλημα της εποχής είναι ότι οι πολιτικοί είναι καλοντυμένες μαριονέτες στα χέρια ολιγαρχών, ότι άνθρωποι ή και εταιρίες έχουν δυνάμεις ανεξάρτητου οικονομικού κράτους, όπως ο Σώρος και η Apple.

ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ.

  • Έχουμε ξεχάσει γιατί κατηγορείται πλέον η Πισπιρίγκου. Είναι σαν τις σειρές του Φώσκολου που δεν θυμόσουνα τον όγδοο χρόνο ότι ο γιος της γυναίκας ήταν ο τρίτος γιος καθώς στον δεύτερο χρόνο είχε 2 παιδιά τελικά ενώ στον πρώτο χρόνο κλαίγαμε που αυτή δεν μπορούσε να κάνει κανένα παιδί.
  • Κατουρήθηκε από την χαρά του ο Μπάιντεν που είχε τον Κυριάκο να μιλάνε. Του είπε οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ, δηλαδή σ’ ευχαριστώ που είσαι τόσο πολύ υπάκουος, με τη μια παίρνεις τις οδηγίες, δε χρειάζεται να τα λέω και τα ξαναλέω.
  • Βέβαια αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Κυριάκος ξέρει και Αγγλικά, όχι σαν τον Τσίπρα που πήγε ένα μήνα πριν φροντιστήριο να μάθει για να τον δει ο Τραμπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα