Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο Στάθης και οι μπάμιες, ο “μεσσίας” Ανδρουλάκης και το γράμμα Τσιόδρα

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο Στάθης και οι μπάμιες, ο “μεσσίας” Ανδρουλάκης και το γράμμα Τσιόδρα

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα, οι προσδοκίες για το νέο αρχηγό του ΚΙΝ.ΑΛ.Τι πραγματικά απέγινε η μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα και γιατί πρέπει να συνεχίσουν οι Ράδιο Αρβύλα τη σάτιρα.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

  • 02:10 Ποιο τραγούδι του Γιώργου Μαρίνου μου θυμίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης;
  • 04:51 Γιατί ασχολείται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη φωλιά του 3%;
  • 07:45 Πόσα εμβόλια έχει κάνει η χήρα Μήτσι και γιατί την βλέπει μια αγελάδα και γελάει;
  • 10:17 «Τον γιατρό τον χαρακτηρίζουν οι ασθενείς του». Μια ιστορία για τον Σωτήρη Τσιόδρα
  • 13:35 Όλη η αλήθεια για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα. Από τον αστυνομικό Μήτσο Φευγουλέα.
  • 15:46 Ο Στάθης, οι μπάμιες και το μέλλον των Ράδιο Αρβύλα
  • 19:05 Το giveaway του Τζίμη ινφλουένσερ
  • 20:11 «Χτυπάει η καρδια μου δυνατά τα τα τα…»
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Πορνο-Στάθης

Μετά τον μπαρμπα-Στάθη ο πορνο-Στάθης.

Μιλάω βέβαια για τον Στάθη τον ραδιο-Αρβύλα, να πω ότι δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι υπόλοιποι της παρέας γνώριζαν κάτι και τον κάλυπταν. Αυτό δεν το πιστεύω σε καμία απολύτως περίπτωση. Κι αυτές οι μαλακίες τύπου “δείξε μου τον φίλο σου” και τα διάφορα που ακούγονται να θυμίσω ότι ο Ιούδας είχε πάρα πολύ καλούς φίλους ενώ αντιθέτως οι πολύ καλοί φίλοι του είχαν τον Ιούδα για παρέα. Ο Ιούδας έκανε την δουλειά του και οι υπόλοιποι την δική τους. Η μόνη δυσκολία φαντάζομαι, για την υπόλοιπη παρέα, είναι να σατιρίσουν τον πορνο-Στάθη επειδή έχει συνυπάρξει μαζί τους. Αυτό ομολογουμένως είναι μια δυσκολία. Γιατί δεν μπορείς να απομονωθείς, δεν μπορείς να λησμονήσεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί χρόνια πολλά.

Εγώ τις πράξεις αυτές δεν τις θεωρώ ούτε απερισκεψία ούτε ήταν της στιγμής, ούτε νευρίασα με την κοπέλα μου και ανέβασα το βίντεο επάνω, γιατί αυτός ανέβαζε 10 χρόνια βίντεο, δεν ανέβασε αυτό το βίντεο. Και το να διασύρεις μια γυναίκα είναι αξιόποινη πράξη, με ενδεχόμενο δόλο, γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπορεί ένας άνθρωπος, μια γυναίκα, να πάρει μια τέτοια υπόθεση διασυρμού της.

Ο πορνο-Στάθης λοιπόν διέλυσε την παρέα αυτή. Βλέπω ότι το σύστημα έχει μία λαχτάρα να τελειώσει και μ’ αυτούς. Κι εγώ θα ήθελα να τους πω…

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΟΡΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

  • «Στο στόμα του Λάκη», επεισόδιο 2 και μέχρι να φτάσουμε στο νούμερο 4 ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να και να κυβερνάει την χώρα, έτσι όπως τον έχει αγκαλιάσει το σύστημα.
  • Στα του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτη φορά βλέπω αυγό να θέλει να επιστρέψει με το ζόρι στον κώλο της κότας. Έφυγες απ΄την κότα, έγινες ομελέτα.
  • Μπήκε στο κόμμα ένα άλλο 30% της κοινωνίας, τι θα πεις με τον Φίλη; Φάτε ένα σταφύλι.
  • Τι σημαίνει ότι κάνει ο Βαρουφάκης υπεύθυνη αντιπολίτευση για το νεοδημοκρατικό λεξικό; Κάνει μία αντιπολίτευση που τους συμφέρει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα