Οργή ΠΑΣΟΚ για Κυρανάκη – Η δήλωση για τον Νίκο Ανδρουλάκη που έφερε αντιδράσεις

Διαβάζεται σε 2'
Κωνταντίνος Κυρανάκης
Κωνταντίνος Κυρανάκης INTIME

Την επιθυμία της Νέας Δημοκρατίας να παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Χαριλάου Τρικούπη.

Οργή έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η δήλωση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος απάντησε στο ερώτημα για το επιθυμητό, από τη Νέα Δημοκρατία, πρόσωπο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς σε τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ για το αν υπάρχει… ιδιαίτερη προτίμηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας για την ηγεσία του κόμματος, εκείνος απάντησε πως ως κυβέρνηση “προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης“, κάτι που έφερε την έντονη αντίδραση από πλευράς Χαριλάου Τρικούπη που συμβούλευσε τον ίδιο και το κόμμα του να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν.

Στην οργισμένη ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για “προβοκατόρικες δηλώσεις”, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, καλό θα είναι να ασχολείται με τα ζητήματα του υπουργείου του”.

“Ο ίδιος και το κόμμα του πρέπει να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη είτε αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής“, προσθέτει η ανακοίνωση, επαναφέροντας το ζήτημα των υποκλοπών και την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

“Ειδικά για τον κ. Ανδρουλάκη, εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη δείξει το ήθος και την *… * ‘προτίμησή’ της, με την παρακρατική παρακολούθηση του στις περασμένες εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ“, αναφέρεται.

“Η εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι υπόθεση των φίλων και των μελών του και όχι των προβοκατόρων της κυβέρνησης“, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα