Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Το σενάριο που βολεύει τον Ερντογάν… και τον Κυριάκο

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Το σενάριο που βολεύει τον Ερντογάν… και τον Κυριάκο

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή την εβδομάδα: Η 4η δόση του Πλεύρη και το παζάρι στα ελληνοτουρκικά, ο Τσίπρας και οι «ομπρελίστας», η «ολιστική προσέγγιση» του Μητσοτάκη και τα εκατομμύρια που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

03:24 Υπόθεση Πισπιρίγκου: Οδηγούνται σε αδιέξοδο οι έρευνες;

04:49 4η δόση: Ο Υπουργός πληρώνει, το κοπάδι ακολουθεί…

07:16 Το σενάριο που βολεύει και τον Ερντογάν…και τον Κυριάκο

14:42 Η στάχτη που έριξε η κυβέρνηση στα μάτια για τη ΔΕΗ και γιατί ο κόσμος επανεκτιμά το δημόσιο;

17:32 Η χήρα Μήτσι και η πλούσια Μήτσι για την ολιστική προσέγγιση του Κυριάκου Μητσοτάκη…

19:58 Το χρέος του ΠΑΣΟΚ που το έκανε παράρτημα του Μητσοτάκη και προκαλεί μούγκα στον ΣΥΡΙΖΑ

25:01 Αποχαιρετισμός στον Δάκη, τη φωνή της διαρκούς αθωότητας

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

“ΑΓΟΡΑΣΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ”

Την 4η δόση του εμβολίου της Pfizer ανακοίνωσε ο Πλεύρης, ο ακροδεξιότατος Πλεύρης της -θεός να την κάνει- κεντρώας κυβέρνησης. Μόνο που την πλήρωσε πρώτα. Παρήγγειλε 2.290.000 δόσεις, δηλαδή 44.654.000 ευρώ, 19,50 ευρώ η δόση, ούτε καν 20. Την αποκάλυψη την έκανε ο Πολάκης στον λογαριασμό του στο facebook.

Τα προπλήρωσε, οπότε, αφού ο υπουργός τα πλήρωσε το κοπάδι θα τα λάβει. Έτσι γινόταν και στην χούντα απ΄αυτήν που πήρε τα διδάγματα ο κ. Πλεύρης και τις οδηγίες του «αγοράσομεν και διατάσσομεν».

Ένα είναι σίγουρο: οι εκλογές θα έρθουνε πριν εγκριθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Έτσι το λέω. Σατιρικός συγγραφέας είμαι, ευφάνταστος.

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Και πάμε τώρα στο ευφάνταστο σενάριο γι΄αυτά που συμβαίνουν στο Αιγαίο.

Που μεταξύ δύο συμμάχων χωρών του ΝΑΤΟ, το τονίζουμε αυτό, η μία χώρα παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο καθημερινά κι εμείς μια φορά τον μήνα απαντάμε ότι αν προκληθούμε θα απαντήσουμε. Δηλαδή ότι αυτό δεν είναι πρόκληση είναι επίσκεψη. Πάμε λοιπόν στο ευφάνταστο σενάριο. Τα σενάριο που φέρνει τα ποθητά αποτελέσματα και για τον Ερντογάν και για τον Κυριάκο.

Ας υποθέσουμε πως όταν πήγε στην Τουρκία ο Κυριάκος πριν την Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη το συμφώνησε κάτι τέτοιο μαζι του.

«Εσύ έχεις εκλογές Ερντογάν. Πρέπει να μου κάνεις τσαμπουκά και να τους φορτώσεις μεγάλες ιδέες» .

Αυτές που καταπίνουν οι μικροί άνθρωποι.

«Εσύ» του λέει ο Ερντογάν «θα πας στην Αμερική ,θα πας στα Κογκρέσσα ,θα νευριάσω τάχα εγώ, θα βγεις εσύ να υπερασπιστείς την δική σου πατρίδα και παίρνεις το παιχνίδι όλο πάνω σου και πετάμε και τον Δένδια που πήγε να μας το γκρεμίσει ολο. Κι έτσι μένουμε οι δυο μας να κάνουμε το παιχνίδι. Παράλληλα εγώ δεν θα σου μιλάω».

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΩΣ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

362 εκατομμύρια μας χρωστάει μας χρωστάει το ΠΑΣΟΚ.

Που θυμήθηκε ότι το λένε ΠΑΣΟΚ, αφού έγινε παράρτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και ενώ το χρέος υπάρχει ούτε η Νέα Δημοκρατία μίλησε γι΄ αυτό. Πώς να μιλήσεις , με 243 εκατομμύρια να χρωστάει το δικό σου κόμμα αλλά ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν χρωστάει ούτε μισό ευρώ, μολαταύτα μούγκα μέχρι να αποφασίσει ο Ανδρουλάκης τι θα κάνει στις εκλογές.

Παρεπιπτόντως ο Τσίπρας μετά το συνέδριο και μετά την πτώση των ομπρελίστας φέρεται να παίρνει το αίμα του πίσω. Με την Ράνια Σβήγκου τους την σβουγγάνισε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου έχει μετατραπεί σε κέντρο κλάψας, μίρλας και παρηγοριάς και πρώτη φορά έβαλε τον Πολάκη στην θέση του. Αλλά ο Μητσοτάκης θα κάνει εκλογές πριν καλά- καλά ξυπνήσουν.

ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ – ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

  • Αυτά τους λέει ο Κυριάκος και μου αρπάζουν ολιστικά την σύνταξη. Μισή ο γιος μου μισή η κόρη μου. Κι εγώ από πού να αρπάξω;

  • Ο Έλληνας ζει ολιστικά. Ο φίλος που έχει τα παραπάνω φράγκα θα κεράσει τους καφέδες. Ο άλλος ο φίλος που έχει αρπάξει την απευθείας ανάθεση από τον υπουργό θα σε πάει μια βόλτα με την Πόρσε , σίγουρα θα έχεις ένα συγγενή που θα έχει κάνει ένα σπίτι από τις μίζες, να πας να κάνεις μπάνιο στην πισίνα του.

  • Ο Έλληνας πάει με τον σταυρό στο χέρι. Με τον σταυρό στο χέρι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Οι πλούσιοι ζουν υλιστικά και οι φτωχοί ολιστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα