3 HUAWEI lovers μιλούν για όλα αυτά που αγαπούν στο App Gallery

3 HUAWEI lovers μιλούν για όλα αυτά που αγαπούν στο App Gallery

Τρεις δημοσιογράφοι μιλούν για το Huawei AppGallery και ένα μοναδικό application που απολαμβάνουν κάθε εποχή και ιδίως, τώρα!

Το ανακαλύψαμε μια μέρα τυχαία, στο γραφείο. Όταν βγάλαμε τα κινητά μας, στο μεσημεριανό διάλειμμα για να μοιραστούμε μια selfie. Όλοι με HUAWEI στο χέρι, όλοι ερωτευμένοι με το Huawei AppGallery που αποτελεί το παράθυρό μας σε έναν συναρπαστικό κόσμο εφαρμογών. Τώρα, δε, που ξανά “μένουμε σπίτι” αυτό το παράθυρο μοιάζει πιο πλατύ από ποτέ. Και επειδή Black Friday έρχεται και κάτι τέτοιες ευκαιρίες περιπέτειας και απόδρασης οφείλουμε να τις μοιραζόμαστε, τους ζήτησα να γράψουμε όλοι μαζί γι’ αυτό που τόσο αγαπάμε: το μοναδικό Huawei AppGallery.

Αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει στο 100% την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Εκεί βρίσκει κανείς τα πάντα, από αγαπημένες social media πλατφόρμες, παιχνίδια για κάθε γούστο, εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να πλοηγηθείς στην πόλη, να μάθεις τις τελευταίες ειδήσεις, να οργανώσεις το σπίτι, να κάνεις το σαλόνι… γυμναστήριο, να ανακαλύψεις νέες συνταγές ή να επιδοθείς στο… online dating, γιατί όχι;

Ό,τι κι αν φανταστείς, θα το βρεις εκεί αφού η Huawei συνεχίζει να επενδύει συστηματικά στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών. Το Huawei AppGallery τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, αφού πλέον μετράει πάνω από 460 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Το πρώτο εξάμηνο του 2020, τα συνολικά downloads που πραγματοποιήθηκαν μέσω AppGallery έφτασαν τα 184 δισεκατομμύρια.


Για να μην τα πολυλογώ όμως, διάβασε παρακάτω όλα όσα αγαπούν οι Huawei lovers του News247.gr στο AppGallery, με τα δικά τους λόγια.

“Αν και είναι δύσκολο να πει κανείς τι αγαπά σε μια εφαρμογή που καθημερινά χρησιμοποιεί, θα πω ότι έχω ξεχωρίσει την κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, αφού έχω πάρει πρόσφατα δίπλωμα οδήγησης και θέλω τον κατάλληλο συνοδηγό που με ενημερώνει έγκυρα χωρίς να με αγχώνει. Για όλες τις άλλες μετακινήσεις μου, από όποιο νούμερο κι αν… συνοδεύονται, λατρεύω την εφαρμογή Moovit που ξέρει τα ΜΜΜ καλύτερα από τον καθένα! Από την αρχή της λειτουργίας του έχω λατρέψει το HUAWEI Wallet που μου επιτρέπει να πληρώνω με το κινητό παντού και έχω ακούσει πως η HUAWEI θα συνεχίσει να λανσάρει apps που θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητά μας και θα την κάνουν πιο εύκολη. Ανυπομονώ!” – Μαρίνα Σ.

“Το AppGallery κάπως σαν να αντιλαμβάνεται την ελληνική πραγματικότητα. Είναι τυχαίο που συνεργάζεται με το efood (και προσφέρει και καφέ για δύο βδομάδες), το Taxiplon Passenger (για ασφαλή μετακίνηση με ταξί), το ParkAround (για εύρεση σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων σε συμφέρουσες τιμές), την Domino’s Pizza (για τις πιο νόστιμες βραδιές πίτσας) και το e-fresh (για παραγγελίες ειδών σουπερμάρκετ); Έχει αμέσως αμέσως λύσει το ζήτημα του φαγητού στην καραντίνα, που η μαμά και τα τάπερ της είναι μακριά, των μετακινήσεων με ασφάλεια και ευκολία αλλά και εκείνο της “μετακίνησης 2” που θέλω να αποφεύγω όσο γίνεται. Και δίνει και προνόμια Black Friday! Κουπόνια των 30 ευρώ για το Taxiplon Passenger, 10 ευρώ για τη Domino’s Pizza, και 60 ευρώ για το ParkAround και 30 ευρώ κουπόνι για το efresh! Ε, τι άλλο να ζητήσω;” – Μαρία Μ.

“Για μένα η Huawei δεν είναι μόνο ένα smartphone, είναι επίσης η εταιρεία πίσω από το λατρεμένο μου smartwatch Watch GT 2 Pro αλλά και από το πιο φιλικό και κερδοφόρο app που έχει υπάρξει ποτέ: το AppGallery. Κι επειδή ανήκω σε εκείνους που, πιο πολύ απ’ όλα, επηρεάστηκαν ψυχολογικά από το κλείσιμο των γυμναστηρίων, στράφηκα στο AppGallery για να βρω τη λύση. Και τη βρήκα! Βρήκα και το Huawei Health που παρακολουθώ τη γενική μου υγεία, το Sleep Cycle που αναλύει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου για να μην είναι πια ανήσυχα τα βράδια του lockdown και φυσικά το Home Workouts που έχει κάνει το σαλόνι μου γυμναστήριο αλλά και το StepsApp που μετράει τον αριθμό βημάτων μου σε κάθε νούμερο “6” αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Χώρια που το Watch GT 2 Pro μου μπορεί να μετράει και το οξυγόνο στο αίμα. Και έτσι είμαι λίγο πιο ήσυχη, λίγο πιο συγκεντρωμένη.” – Κέλλυ Δ.

Μέσα από το AppGallery εκφράζεται η ίδια η φιλοσοφία της Huawei που ως προσωποκεντρική, χαρίζει διάφορα οφέλη μέσα από τις ίδιες τις εφαρμογές αλλά και μέσα από τις πολλαπλές δυνατότητες διασυνδεσιμότητας που διαθέτουν οι AG Huawei συσκευές (smartphones, laptops, tablets, smartwatches). Ένα μικρό παράδειγμα της προσοχής και του σεβασμού που προσφέρει στους χρήστες της η AppGallery είναι και το πρωτοποριακό Petal Search. Ο μηχανισμός αναζήτησης που είναι απόλυτα ασφαλής για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του χρήστη και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό. Στα τελευταία Huawei smartphones της σειράς P40 είναι προεγκατεστημένο ενώ σε όλα τα υπόλοιπα Huawei smartphones μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα μέσω του AppGallery. Άλλος ένας λόγος να το αγαπήσεις.

Τώρα που τα έμαθες όλα ήρθε η στιγμή να τα αποκτήσεις κιόλας. Γιατί η Huawei ανακοινώνει συνεχώς ειδικά προνόμια, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες/εφαρμογές αποδεικνύοντας πως η προσφορά είναι στο DNA της. Με αφορμή το φετινό Black Friday μπορείς, πχ, να κάνεις δικά σου όλα τα παρακάτω κουπόνια:

  1. Απολαύστε δωρεάν καφέ για 15 ημέρες μέσω της εφαρμογής efood.
  2. Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος συνολικά 30€ (3€ ανά κούρσα) μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
  3. Απολαύστε 1+1 δωρεάν πίτσα μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
  4. Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround

Τι περιμένεις, λοιπόν; Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου μικρό Huawei οικοσύστημα και να ζήσεις από κοντά το μεγαλείο του AppGallery.

* Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Huawei

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα