5 μικρές ηλεκτρικές συσκευές που δεν πρέπει να λείπουν από το πάγκο της κουζίνας σας

5 μικρές ηλεκτρικές συσκευές που δεν πρέπει να λείπουν από το πάγκο της κουζίνας σας
PEXELS

Η κουζίνα είναι, αν όχι η καρδιά του σπιτιού, ένα από τα βασικότερα δωμάτιά του. Πρέπει να ειναι καλά και σωστά εξοπλισμένη ώστε να προσφέρει ευκολία στην καθημερινή παρασκευή των γευμάτων της οικογένειας.

Η προετοιμασία και το μαγείρεμα είναι μια εξαιρετική εμπειρία δεσίματος της οικογένειας. Οι μικρές ηλεκτρικές συσκευές βοηθούν να μετατραπεί η προετοιμασία γευμάτων σε μια ευχάριστη δραστηριότητα μέσα στην πολυάσχολη ζωή. Αν έχετε τις ιδανικές συσκευές τότε μπορείτε να μαγειρέψετε είτε μαζί με το ταίρι σας είτε μαζί με τα παιδιά σας σε χρόνο dt!

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις 5 βασικές συσκευές που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητα:

Σκουπάκι Χειρός BLACK & DECKER

Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός PIVOT PV1820L-QW της BLACK & DECKER, με σύστημα Cyclonic Action, τριπλό φιλτράρισμα, ισχύ 18 V και χωρητικότητα 0.44 L, είναι ένα ασύρματο ηλεκτρικό σκουπάκι που προσφέρει αποτελεσματική απόδοση και ευελιξία για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Με συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό, καθώς και περιστροφικό ακροφύσιο έως 200° είναι εύχρηστο και χρήσιμο για δυσπρόσιτες περιοχές όπου δεν μπορεί να φτάσει μια τυπική ηλεκτρική σκούπα. Διαθέτει φωτεινή ένδειξη που προειδοποιεί 30” πριν εξαντληθεί η μπαταρία. Η πατενταρισμένη σχεδίαση κινητήρα μέσα στο φίλτρο και η τεχνολογία μπαταρίας λιθίου, παρέχουν στο σκουπάκι πιο ελαφριά και compact σχεδίαση χωρίς την μείωση απόδοσης του! Η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική τόσο για την υγεία, όσο και για τη διάθεσή σου! Τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια χειρός εξυπηρετούν στο άνετο και γρήγορο καθάρισμα διαφόρων επιφανειών.

Τοστιέρα KG 2394 1800W Severin

H τoστιέρα KG 2394 1800W Severin είναι εξαιρετικά ευέλικτη για την προετοιμασία panini κ.α. Η λεπτή της σχεδίαση εξοικονομεί χώρο και την κάνει ιδανική για μικρά νοικοκυριά και εύκολη στην αποθήκευση. Είναι έτοιμη για χρήση σε ελάχιστο χρόνο με ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Αντικολλητικές πλάκες σχάρες και υψηλής ποιότητας λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα για ασφαλή και απλή λειτουργία. Ισχύς: 1800 W. Διαστάσεις πλακών: 23 x 14.5 cm.

Μίξερ Χειρός BOSCH MFQ4020 450W

Το μίξερ χειρός της Bosch MFQ 4020 θα γίνει η επέκταση του χεριού σου κάθε φορά που θα βρίσκεσαι στη κουζίνα. Λειτουργεί με 5 ταχύτητες, μία θέση Turbo, με ισχύ 450w. Το μίξερ διαθέτει δύο εξαρτήματα ζύμης και δύο ανοξείδωτους αναδευτήρες. Με το κουμπί Eject button αποδεσμεύονται εύκολα οι αναδευτήρες. Μέγιστη ισχύς: 450 Watt. Αριθμός ταχυτήτων: 5. Λειτουργία Turbo και Puls. Κουμπί εξαγωγής. Εξαρτήματα: 2 Ανοξείδωτοι Αναδευτήρες, 2 Ανοξείδωτοι Ζυμωτές.

Βραστήρας Kenwood ZJX650RD kMix Red

Βραστήρας ZJX650RD kMix με μοναδικό ντιζαινάτο μεταλλικό σχεδιασμό σε κόκκινο χρώμα, μεταλλική βάση, ισχύς 2200W και χωρητικότητα 1 λίτρου. Μία catch eye χρηστική συσκευή για το πάγκο σας.

Στίφτης PHILIPS HR2752/90 85 W

Αυτός ο λεμονοστύφτης της Philips είναι τόσο αθόρυβος ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε ήρεμα τη μέρα σας, ενώ το ισχυρό μοτέρ 85 W διευκολύνει κατά πολύ τη διαδικασία. Όταν ανασηκωθεί, το σύστημα διακοπής σταξίματος θα εμποδίσει τους λεμονοστίφτες να στάξουν στον πάγκο. Το σύστημα διακοπής σταξίματος είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, καθώς είναι αποσπώμενο και αποτελείται από υλικά που είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα