7 tips για να φτιάξετε το ιδανικό σπίτι

7 tips για να φτιάξετε το ιδανικό σπίτι

Συμβουλές για να πετύχετε ένα άρτιο και όμορφο αποτέλεσμα που θα κάνει τη διαφορά.

Σκέφτεστε να προχωρήσετε στην ανακαίνιση σπιτιού που ονειρεύεστε εδώ και καιρό; Η ανανέωση του προσωπικού σας χώρου είναι σίγουρα μία μεγάλη πρόκληση! Πώς όμως μπορείτε να δημιουργήσετε τις βάσεις για το ιδανικό σπίτι, ενσωματώνοντας τα πιο σύγχρονα deco trends; Ακολουθήστε τις συμβουλές της εταιρίας Κυπριώτης για να πετύχετε ένα άρτιο και διαχρονικό αισθητικό αποτέλεσμα που θα κάνει την διαφορά.

#1 Προσδιορίστε τις πραγματικές ανάγκες σας

Πριν ακόμα μπείτε στην διαδικασία της ανανέωσης σπιτιού, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε πρώτα τις λειτουργικές ανάγκες του. Αρκεί μία αισθητική ανανέωση που να ξεκινά με την αλλαγή πλακιδίων και ειδών υγιεινής; Ή μήπως πρέπει να συνδυαστεί και με μία πλήρη αλλαγή των υδραυλικών εγκαταστάσεων;

#2 Κάντε την δική σας έρευνα αγοράς

Αυτή είναι και η έξυπνη κίνηση, έτσι ώστε να έχετε μία πρώτη εικόνα για τις διαθέσιμες επιλογές σε: διαθέσιμους συνεργάτες ανακαίνισης, υλικά, τα ενδεικτικά κόστη, καθώς και τον χρονικό προγραμματισμό του έργου.

#3 Επιλέξτε τον πιο έμπιστο συνεργάτη!

Η εμπειρία, η ποικιλία επιλογών και κυρίως η εμπιστοσύνη είναι οι παράγοντες που θα λάβετε υπόψιν για να επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη. Ανακαλύψτε τα κορυφαία project της εταιρίας Κυπριώτης και εμπιστευτείτε τους ειδικούς της για να μεταμορφώσουν τον προσωπικό σας χώρο, προτείνοντάς σας ιδέες και λύσεις πάνω στις πραγματικές σας ανάγκες.

#4 Δώστε βάση στην μελέτη και τον 3D σχεδιασμό του χώρου

Αλλάζετε πλακάκια ή προχωρείτε σε ανακαίνιση; Η μελέτη και ο 3D σχεδιασμός του νέου σας χώρου είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, η εταιρία Κυπριώτης προσφέρει φωτορεαλιστικές μελέτες σε κάθε πελάτη, απεικονίζοντας τον προσωπικό του χώρο με όλα τα προϊόντα που έχει επιλέξει.

#5 Ολοκληρώστε την διακόσμηση του χώρου

Αφού πρώτα επιλέξετε πλακάκια για το δάπεδο, το μπάνιο, καθώς και τα είδη υγιεινής της αρεσκείας σας, το επόμενο βήμα είναι να τα συνδυάσετε με το κατάλληλο χρώμα στους τοίχους, τα έπιπλα και τα υφάσματα που θα συμπληρώσουν κάθε χώρο.

#6 Φτιάξτε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών

Σε κάθε περίπτωση, η ανακαίνιση σπιτιού είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί μέσα σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Για να έχετε λοιπόν τον πλήρη έλεγχο των εργασιών, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε πρώτα και κύρια την έγκαιρη παράδοση των υλικών – τα προϊόντα της εταιρίας Κυπριώτης είναι ετοιμοπαράδοτα. Στη συνέχεια, προγραμματίστε την έγκαιρη πραγματοποίηση των εργασιών σε συνεργασία με το συνεργείο.

#7 Κάντε αλλαγές της τελευταίας στιγμής, αν χρειαστεί!

Το σπίτι μας, ο προσωπικός μας χώρος, αξίζει να φτιαχτεί ακριβώς όπως τον ονειρευόμαστε! Σε αυτό δεν χωρούν συμβιβασμοί. Αν χρειαστεί, προτείνετε αλλαγές ακόμα και κατά την διάρκεια των εργασιών, έτσι ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμείτε.

Αναζητάτε πρωτότυπες κορυφαίες ιδέες για να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό σπίτι από την αρχή; Επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα 3 Showrooms της εταιρίας Κυπριώτης σε Ανθούσα, Χαϊδάρι και Πειραιά. Οι έμπειροι συνεργάτες της είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις μέσα από την πιο ποιοτική συλλογή σε πλακάκια, είδη για το μπάνιο, την κουζίνα και την πισίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα