Εννέα τρόποι για να βγεις κερδισμένος από την ασφάλεια αυτοκινήτου

Εννέα τρόποι για να βγεις κερδισμένος από την ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφάλισε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που σου χαρίζει ελευθερία.

Θυμάσαι την πρώτη φορά που μπήκες στο αυτοκίνητό σου και έκανες μια βόλτα, απλά για τη βόλτα, με τα παράθυρα ανοιχτά; Αυτό το αίσθημα ελευθερίας είναι ανεκτίμητο αλλά όχι και το μόνο που σου προσφέρει ένα αμάξι. Είναι και η ασφάλεια που νιώθεις κάθε φορά που ξεκινάς να φτάσεις κάπου, οι φορές που επιστρέφετε μαζί σπίτι, οι φορές που συναντάτε νέους δρόμους.

Θυμάσαι, ακόμα, πώς ήταν και η πρώτη φορά που το αυτοκίνητό σου δεν υπάκουσε τις οδηγίες σου; Την πρώτη φορά που τα γόνατά σου κόπηκαν από ένα τρακάρισμα; Αυτές οι στιγμές δεν ξεχνιούνται εύκολα. Και τότε το σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου κάποιον που να σου προσφέρει την ασφάλεια που έχεις ανάγκη να νιώσεις.

Αν λοιπόν ψάχνεις την ιδανική ασφάλεια, η αναζήτησή τελειώνει εδώ γιατί βρήκαμε για σένα το καλύτερο και το πιο οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης του αυτοκινήτου σου. Τώρα η NP Ασφαλιστική σου παρέχει τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα Ασφάλισης του Κλάδου Αυτοκινήτων, με συνέπεια κι ευελιξία, καθώς μπορείς να προσαρμόσεις το πρόγραμμα στις δικές σου ανάγκες. Μόνο έτσι μπορείς να νιώθεις σίγουρος και πραγματικά ελεύθερος!

Γιατί η NP Ασφαλιστική παρέχει:

  • Ταχύτητα αποζημιώσεων
  • Πληροφόρηση πορείας φακέλου ατυχήματος
  • Σύγχρονη αντίληψη
  • Φιλική εξυπηρέτηση
  • Συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη
  • Φερεγγυότητα
  • Μείωση ασφαλίστρων – με τη «σύνθετη» ασφάλιση έναντι της «απλής»
  • Παροχή οικογενειακής έκπτωσης 5%

Επιπλέον, η NP Ασφαλιστική συμμετέχει στο σύστημα του φιλικού διακανονισμού και αποζημιώνει με συνέπεια τους πελάτες της, όταν δεν έχουν ευθύνη σε τυχόν ατύχημα. Έτσι, θα έχεις πάντα το κεφάλι σου ήσυχο και το αυτοκίνητό σου, ασφαλισμένο.

Αν ψάχνεις κι εσύ την πληρέστερη σειρά ασφαλιστικών προϊόντων, ικανή για να καλύψει όλες σου τις ανάγκες, η απάντηση βρίσκεται στην NP Ασφαλιστική και στο www.npasfalistiki.gr.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version