Αναβάθμισε το χώρο σου και βγες κερδισμένος

Αναβάθμισε το χώρο σου και βγες κερδισμένος
Σαλόνι σπιτιού βραχυχρόνιας μίσθωσης

Τρόποι για να δημιουργήσεις ένα χώρο που θα μπει απευθείας στη λίστα με τα καλύτερα σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Νέα δεδομένα στην ενοικίαση ακινήτων έχει φέρει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Με το καλοκαίρι να έχει μπει πλέον για τα καλά, όλο και περισσότεροι ξένοι και Έλληνες τουρίστες που καταφθάνουν σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας νοικιάζουν κάποιο ακίνητο για λίγες ημέρες και στη συνέχεια αφήνουν το σχόλιό τους, βαθμολογώντας τις παροχές και την ποιότητα της διαμονής τους.

Αυτό φυσικά επηρεάζει τόσο το ακίνητο, όσο και τον ιδιοκτήτη του, καθώς με μια καλή βαθμολογία, θα εμφανίζονται ακόμη πιο ψηλά στη λίστα με τα καλύτερα σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης. Αντίθετα, μια αρνητική κριτική μπορεί να αποτρέψει δυνητικούς ενοικιαστές από το να το επιλέξουν μελλοντικά για τις διακοπές τους. Πώς λοιπόν θα αναβαθμιστεί η εμπειρία των επισκεπτών, βοηθώντας παράλληλα και το κατάλυμα να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές;

Ο Κωτσόβολος αφουγκραζόμενος το θέμα που απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού ετοίμασε έναν κατάλογο 136 σελίδων, αλλά και ένα ειδικά σχεδιασμένο site, όπου ο ιδιοκτήτης του καταλύματος μπορεί να μάθει τα τελευταία νέα στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης, καθώς επίσης να διαβάσει συμβουλές και λύσεις, έτσι ώστε να αυξήσει τα έσοδά του.

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα όσον αφορά την βραχυχρόνια μίσθωση φέτος είναι η φορολογία. Έτσι λοιπόν, στον ανανεωμένο κατάλογο που ετοίμασε ο Κωτσόβολος, μπορούμε να διαβάσουμε όλους τους μύθους, αλλά και τις αλήθειες, σχετικά με τις βραχυχρόνιες μισθώσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Παράλληλα, θα βρεις απαντήσεις και για το ‘πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη τιμή διανυκτέρευσης για το κατάλυμα σου’. Η έξυπνη τιμολόγηση αποτελεί έναν αρκετά σημαντικό παράγοντα που διασφαλίζει ότι το κατάλυμα παραμένει ανταγωνιστικό και γεμάτο τον περισσότερο καιρό που προσφέρεται για ενοικίαση. Επομένως, πρέπει να επιλέξεις σωστά.

Ο Θυρωρός του Μέλλοντος


Αν ασχολείσαι με την βραχυχρόνια μίσθωση, τότε ίσως έχεις ακούσει για το Airbnb Plus, την αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης, στην οποία περιλαμβάνονται μόνο τα σπίτια με την υψηλότερη ποιότητα και οι οικοδεσπότες που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και δέχονται τις καλύτερες κριτικές. Πώς θα καταφέρεις να μπεις σε αυτή την κατηγορία, μεγιστοποιώντας παράλληλα και τα έσοδά σου;

Ό,τι χρειαστείς για τα παραπάνω και για πολλά ακόμη θα τα βρεις στον κατάλογο του Κωτσόβολου, μαζί με συμβουλές, tips και προϊόντα για να κάνεις το κατάλυμά σου ασυναγώνιστο.

Λύσεις, λοιπόν, υπάρχουν και πολλές από αυτές παρουσιάστηκαν από τον Κωτσόβολο στην 1η έκθεση Real Estate της Ελλάδας. Εκεί μάθαμε για την αυτόματη κλειδαριά, την οποία μπορεί να ελέγχει κάποιος απομακρυσμένα δίνοντας πρόσβαση στους επισκέπτες. Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ακίνητό σου, που σίγουρα θα ανεβάσει την βαθμολογία του. Επίσης, ένα πολύ καλό tip, προκειμένου να αναβαθμιστεί η εμπειρία του επισκέπτη είναι να αντικαταστήσεις τις παλιές συσκευές της κουζίνας, με premium συσκευές εντοιχισμού, συσκευές για ροφήματα, συσκευές για όλα τα είδη καφέ και άλλες ηλεκτρικές μικροσυσκευές.

Premium κουζίνα σπιτιού βραχυχρόνιας μίσθωσης

Δες κι εσύ.

Το σαλόνι αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού και παίζει τεράστιο ρόλο στην εικόνα όλου του καταλύματος. Ένα σαλόνι που προσφέρει gaming κονσόλες, high end τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίες αλλά και συστήματα ήχου όπως sound bars, ανεβάζει αυτόματα την εμπειρία του επισκέπτη και του δίνει κίνητρο για μια άψογη βαθμολογία.

Τι θα έλεγες επίσης για μία ρομποτική σκούπα, προκειμένου να έχεις πάντα καθαρό το χώρο χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεσαι εκεί ή για έναν ιονιστή ή αφυγραντήρα, ούτως ώστε η ατμόσφαιρα στο κατάλυμά σου να βελτιωθεί;

Στον ανανεωμένο κατάλογο 136 σελίδων που σχεδίασε ο Κωτσόβολος, καθώς και στο ειδικά σχεδιασμένο site της εταιρείας, θα βρεις πολύ περισσότερες συμβουλές και tips, για να αυξήσεις τη βαθμολογία του καταλύματός σου και να το κάνεις νούμερο ένα επιλογή των τουριστών που φτάνουν στην πόλη σου. Ακόμη το σκέφτεσαι;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα