Χριστουγεννιάτικα δώρα: 8 επιλογές για να μη σπάσεις τον κουμπαρά

Χριστουγεννιάτικα δώρα: 8 επιλογές για να μη σπάσεις τον κουμπαρά

Η πιο μαγική περίοδος του χρόνου πλησιάζει! Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί τους φέρνουν, χαμόγελα, χαρά, γλυκά και… δώρα.

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη μέχρι τα φετινά γιορτινά ρεβεγιόν. Η ανυπομονησία μας κορυφώνεται καθώς, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τόσο το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων όσο και αυτό της Πρωτοχρονιάς θα είναι…μαγευτικά! Πέρα από τα πολλά και καλά φαγητά που θα γευτούμε, τα υπέροχα γλυκά του τραπεζιού που θα δοκιμάσουμε και τα ποιοτικά κρασιά ή ποτά που θα πιούμε, όλοι περιμένουμε (not) πώς και πώς τη στιγμή που θα πει το κρύο του ανέκδοτο ο… θείος που κάθεται με τη νεολαία! Προφανώς και κάνουμε πλάκα, διότι αυτό που αναμένουμε είναι να ανοίξουμε τα δώρα μας!

Επειδή όλα τα δώρα όμως απαιτούν μια μικρή προετοιμασία αλλά και φυσικά… χρήματα, συγκεντρώσαμε για εσένα 8 επιλογές δώρων οι οποίες όχι μόνο δεν πρόκειται να σε ρίξουν έξω οικονομικά αλλά θα είναι και επιτυχημένα ως δώρα. Πάμε να τα δούμε.

1. Tombow μαρκαδόροι

Εάν ψάχνεις για ένα συμβολικό δώρο για κάποιο από τα παιδάκια που θα βρίσκονται στο ρεβεγιόν τότε μια πολύ καλή επιλογή είναι οι tombow μαρκαδόροι! Χαρίζοντάς τους ένα σετ ποιοτικών μαρκαδόρων με διπλή μύτη θα τους βοηθήσεις να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στη ζωγραφική. Απλά, έχε το νου σου να τους δώσει τουλάχιστον ένα χαρτί ή κάποιο μπλοκ ζωγραφικής μαζί, ώστε να μην ξεκινήσουν να ζωγραφίζουν στους… τοίχους! Στο νέο set της Tombow που σου προτείνουμε, θα βρεις 10 μαρκαδόρους με διπλή μύτη, μια λεπτή για να δημιουργείς ακριβείς γραμμές και μια πλατιά, για να ζωγραφίζεις με εφέ πινέλου σε χρώματα βγαλμένα από τα αστέρια!

2. Parker Στυλό Διαρκείας & Μηχανικό Μολύβι

Σκέφτεσαι να κάνεις δώρο στην καθηγήτρια ή το δάσκαλο της παρέας; Εάν ναι τότε η απλότητα και οι κλασικές γραμμές κερδίζουν. Τα διαχρονικά στυλό διαρκείας της Parker αποτελούν σίγουρα μια από τις πιο όμορφες επιλογές που έχεις. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει και μηχανικό μολύβι, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα τους φανεί αρκετά χρήσιμο στην καθημερινότητά τους.

3. Ασύρματα ακουστικά Creative Outlier Air V3

Ποιος ή ποια δεν χρησιμοποιούν τουλάχιστον μια φορά την ημέρα ακουστικά; Είτε για να ακούσουν την αγαπημένη τους λίστα στο Spotify, είτε για να δουν μια σειρά στο Netflix, είτε ακόμα και για να μιλήσουν βιντεοκλήση με τους κολλητούς τους, τα ασύρματα ακουστικά είναι απαραίτητα.

Προτείνουμε τα τρίτης γενιάς Outlier Air της Creative, καθώς αποτελούν τόσο οικονομική όσο και ποιοτική επιλογή για να τα κάνεις δώρο στα εορταστικά ρεβεγιόν. Διαθέτουν Ambient Mode και Active Noise Reduction, διαισθητικά χειριστήρια αφής, Bluetooth 5.2 με κωδικοποιητές ήχου SBC και AAC, δύο μικρόφωνα ανά ακουστικό, δυνατότητα Dual-Voice κλήσεις καθώς και πιστοποίηση IPX5 για αποδεδειγμένη αντοχή στον ιδρώτα και το νερό!

4. Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας – και όχι μόνο – το τέλειο δώρο είναι ένα smart band! Τι καλύτερο λοιπόν από το Mi Smart Band 6 NFC της Xiaomi. Διαθέτει μεγάλη οθόνη AMOLED, έξυπνα χαρακτηριστικά, αδιάβροχη κατασκευή και NFC για ανέπαφες πληρωμές. Έχει μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία που προσφέρει έως και 12 ημέρες αυτονομία, ενώ η φόρτισή της γίνεται άμεσα και εύκολα χάρη στα μαγνητικά pins φόρτισης. Είναι αδιάβροχο και μεταξύ άλλων διαθέτει δυνατότητα παρακολούθησης κορεσμού οξυγόνου στο αίμα, ολοήμερη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και διακυμάνσεων και παρακολούθηση ύπνου.

5. Ασύρματο ηχείο JBL GO3

Ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα της λίστας που σου ετοιμάσαμε. Είναι πραγματικά το απόλυτο αξεσουάρ για μικρούς και για μεγάλους. Ένα ασύρματο ηχείο θα φανεί χρήσιμο σε πάρα πολλές περιστάσεις. Γιατί όχι και στο ίδιο το ρεβεγιόν; Θέλετε να βάλετε μουσική αλλά δεν σας κάνουν τα… αραχνιασμένα ηχεία της τηλεόρασης της γιαγιάς; Το JBL GO 3 είναι η λύση! Συνδυάζει έντονα χρώματα, δυναμικό στιλ και πλούσιο ήχο. Η θηλιά από ανθεκτικό σχοινί διευκολύνει τη μεταφορά του ενώ η αδιάβροχη κατασκευή του εγγυάται την αντοχή του στη βροχή, στην πισίνα ή στη θάλασσα.

6. Turbo-X Action Κάμερα ACT-150

Σκέφτεσαι το ιδανικό δωράκι για εκείνον το φίλο ή τη φίλη που του αρέσει η περιπέτεια; Τι να χαρίσεις σε αυτόν που λατρεύει το χειμώνα να κάνει σκι και το καλοκαίρι να δοκιμάζει το ένα water sport μετά το άλλο; Σου έχουμε την απάντηση: Μια Action Camera! Μην αγχώνεσαι. Δεν θα σε αναγκάσουμε να σπάσεις τον κουμπαρά σου για το δώρο αυτό. Η Turbo-X ACT-150 αποτελεί την ιδανική οικονομική λύση με ποιοτική εικόνα αλλά και… δεύτερη μπαταρία! Καταγράφει Full HD video, είναι αδιάβροχη, διαθέτει ευρυγώνιο φακό 140 μοιρών, υποδοχή για κάρτες microSD έως και 32GB!

7. Turbo-X Drone Skyline III

Συνεχίζουμε τις προτάσεις δώρων μας για τους gadgetάκηδες. Ένα Drone, αν και είναι ιδιαίτερο δώρο, συνήθως αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους. Ποιός δεν θέλει άλλωστε να… πετάει; Με εμβέλεια έως 60μ., χρόνο λειτουργίας έως 7 λεπτά και φωτογραφίες και βίντεο με υψηλή ευκρίνεια, είναι μια καλή επιλογή για να το βάλεις κάτω από το δέντρο.

8. Polaroid Now

Επιστροφή στις κλασικές αξίες με μια αναλογική Polaroid Now i‑Type Instant Camera! Εάν σκοπεύεις να χαρίσεις το δώρο αυτό σε κάποιον από τους ρομαντικούς εκείνους φίλους σου που λατρεύουν τις vintage φωτογραφίες και τη μαγεία του φιλμ, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη! Ψήσε τον να την ανοίξει στο ρεβεγιόν, ώστε να βγάλετε παρέα μερικές φωτογραφίες για να στολίσετε στο δέντρο. Τι καλύτερο στολίδι από εσάς τους ίδιους;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα