Echo Deco: Όχι απλά ένα e-shop διακόσμησης

Echo Deco: Όχι απλά ένα e-shop διακόσμησης

Ανακαλύπτουμε ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης και διακόσμησης και δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων μας.

Οι τελευταίες χρονιές μας απέδειξαν περίτρανα τη σημασία του να μπορούμε να απολαμβάνουμε το χρόνο που περνάμε στο σπίτι μας και μας έκανε να βλέπουμε τον προσωπικό μας χώρο με άλλο μάτι. Πότε λειτουργεί ως τάξη σχολείου, πότε ως γυμναστήριο, άλλοτε ως χώρος συνάντησης φίλων και αγαπημένων και άλλοτε φιλοξενεί τα επαγγελματικά διαδικτυακά μας meeting. Το σπίτι μας, όμως, αποτελεί πάντα το επίκεντρο της ζωής μας, ένα σημείο χαλάρωσης και ξεκούρασης μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, γι’ αυτό και η διακόσμησή του αντανακλά αλλά και επηρεάζει τη διάθεσή μας.

Φυσικά, η διακόσμηση μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την εποχή που διανύουμε, ενώ οι εορταστικές περίοδοι είναι πάντα μια κατάλληλη ευκαιρία για να δώσουμε άλλη διάσταση στο χώρο μας. Με αυτό το σκεπτικό γεννήθηκε το 2012 η εταιρία EchoDeco, με το Εcho να σχηματίζεται από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Easter – Christmas – Holidays – Ornaments. Σήμερα, με περισσότερα από 32.000 προϊόντα το echodeco.gr αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα διακόσμησης, Χριστουγεννιάτικων ειδών και επίπλων στην Ελλάδα – και όχι άδικα.

Μια φαινομενικά σύντομη περιήγηση στο site της EchoDeco ήταν αρκετή για να μας πείσει πως δεν πρόκειται για ένα ακόμη e-shop με λίστες προϊόντων και φωτογραφίες. Αυτό που κάνει την EchoDeco να ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους της και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν. Επαγγελματίες διακοσμητές φτιάχνουν συνεχώς νέες και ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης για κάθε στιλ και κάθε εποχή του χρόνου που μας επιτρέπουν με ένα κλικ να αγοράσουμε ένα πλήρες στιλ διακόσμησης, ενώ μέσω του blog προτείνουν ιδέες και λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού μας.

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο e-shop και τον εκθεσιακό χώρο της EchoDeco είναι διαλεγμένα ένα-ένα από μικρούς παραγωγούς και μικρές εισαγωγικές επιχειρήσεις, ενώ υπάρχουν ολόκληρες κατηγορίες προϊόντων (ξύλινα πινακάκια, σουβέρ, μαγνητάκια, μαυροπίνακες, ρολόγια τοίχου και κεριά) που είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα vintageδιακοσμητικά τοίχου και λατρέψαμε τους ξύλινους χειροποίητους ρετρό μαυροπίνακες φτιαγμένους στο χέρι με μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία και τεχνητή παλαίωση, ενώ μετά την περιήγησή μας στην ενότητα Κουζίνα-Dining & Bar, προσθέσαμε στο καλάθι μας μοναδικά χειροποίητα σουβέρ εμπνευσμένα από παλιές διαφημίσεις, έναν πρακτικό vintage δίσκο σερβιρίσματος και ένα υπέροχο σετ φλυτζανιών καφέ για να απολαμβάνουμε το πρωινό μας με στιλ.

Το μεράκι, το πάθος και η αγάπη της EchoDeco για το έπιπλο και τη διακόσμηση έδωσε πρόσφατα «ζωή» και σε ένα νέο project που βαφτίστηκε Deco Guru. Πιστοί σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, οι έμπειροι επαγγελματίες της EchoDeco μας βοηθούν να διακοσμήσουμε ανάλογα με τη διάθεσή μας και μας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης για κάθε δωμάτιο. Ανέμελη, δημιουργική, εκλεπτυσμένη, νοσταλγική, όποια κι αν είναι η διάθεσή σας, ο DecoGuru θα σας δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας και θα σας προτείνει τα κατάλληλα έπιπλα,φωτιστικά, λευκά είδη και είδη διακόσμησης που ταιριάζουν στο στιλ σας.

Ανακαλύψτε κι εσείς τον μαγικό κόσμο της EchoDeco και βρείτε χρηστικά έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες, πρακτικούς πάγκους αποθήκευσης, χαλιά, σετ σερβιρίσματος, λευκά είδη, αλλά και έτοιμες λύσεις φοιτητικών πακέτων που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες ενός νέου σπουδαστή.

Θα τα βρείτε εκεί που χτυπά η καρδιά της Echo Deco:

Λεωφόρος Ηρακλείου 456 (διασταύρωση με Αττική οδό, έξοδος 9), 14122 Νέο Ηράκλειο

Τηλ: 2102724044

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα