Εντοπίσαμε τα 5 πιο trendy gadgets που πρέπει να αποκτήσετε

Εντοπίσαμε τα 5 πιο trendy gadgets που πρέπει να αποκτήσετε
unsplash

Παρακάτω βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα και πιο ιδιαίτερα gadgets είτε για εσάς είτε για φίλους και γνωστούς. Η λίστα με τα tech gadget που ακολουθεί υπόσχεται να εμπλουτίσει τη ζωή όλων με ευκολία και παραπάνω εμπειρίες.

Tech-Protect A7 3in1 Wireless Charger 18W. Black

Ο Tech-Protect A7 3in1 Wireless Charger αποτελεί τον ιδανικό φορτιστή για το Smartphone σας, τα ακουστικά και το Smartwatch σας. Με τρία σημεία φόρτισης μπορείτε εύκολα να φορτίσετε ταυτόχρονα τις αγαπημένες σας συσκευές σε ένα σημείο χωρίς να γεμίζετε καλώδια τον χώρο σας. Επιπλέον, η κατασκεύη του και ο κομψός σχεδιασμός του προσδίδουν στυλ στο χώρο. Συμβατότητα: Smartphones που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, ακουστικά (Airpods/ galaxy Buds), Android Smartwatches (Galaxy Watch, Huawei GT series) Συνδεσιμότητα: Wireless Ισχύς: 18W

Anker Eufy Entry Sensor για χρήση με Eufy HomeBase

Εντοποίζει Ανοιχτές/ Κλειστές πόρτες ή παράθυρα. Ειδοποιεί με συναγερμό, ενεργοποιώντας 2 σειρήνες. Για τη λειτουργία του χρειάζεται το σύστημα eufy Security HomeBase ή HomeBase. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ: Η ενσωματωμένη μπαταρία CR-123A μπορεί να διαρκέσει μέχρι 730 μέρες. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ/ ΠΑΡΑΘΥΡΑ: Μικρό και φορητό design, που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε είσοδο του σπιτιού 100-DECIBEL ΣΕΙΡΗΝΑ: Σε περίπτωση εισβολής, ενεργοποιεί μία δυνατή σειρήνα, η ένταση της οποίας είναι ανάλογη με αυτή ενός κομπρεσέρ και στέλνεται αμέσως ειδοποίηση στο κινητό σου. ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Τοποθέτησε τη συσκευή στο σημείο που θέλεις, με την κολλητική ταινία μεγάλης αντοχή, στο πίσω μέρος. Αισθητήρας Εισόδου Προστάτεψε τις εισόδους και τα παράθυρα της οικίας σου από ανεπιθύμητες εισβολές με τον αισθητήρα εισόδου της Anker Eufy. Όταν κάποιο σημείο εισόδου ανοίξει για περισσότερα από 3 εκατοστά, η συσκευή στέλνει αμέσως ειδοποίηση στο κινητό σου και παράλληλα, ενεργοποιείται μία δυνατή σειρήνα, έντασης 100 decibel. (μπορείς να την ενεργοποιήσεις ανά πάσα στιγμή από το HomeBase). Το Eufy Entry Sensor απαιτεί το σύστημα HomeBase για να λειτουργήσει. ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα.

Bluetooth Πληκτρολόγιο

Πλέον με τη χρήση των tablet, πληκτρολογούμε στις οθόνες αφής που συχνά μας οδηγούν σε λάθη και χαμένο χρόνο. Το Bluetooth πληκτρολόγιο είναι η ιδανική λύση καθώς μπορείτε να πληκτρολογείτε γρήγορα και σωστά. Συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή που έχει Bluetooth: tablet, smart phone, PC, PlayStation, Xbox και Smart TV. Έτσι, χρησιμοποιώντας το bluetooth πληκτρολόγιο η διαδικασία γίνεται ευκολότερη, γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου. Αυτό το προϊόν φορτίζεται με το POWER BANK.

Θερμικός Bluetooth Εκτυπωτής PERIPAGE Mini A6 για Φωτογραφίες

Το PERIPAGE Mini A6 είναι ένας φορητός ασύρματος εκτυπωτής που είναι εύκολος και διασκεδαστικός στη χρήση, μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε ακόμη και μέσα στην τσέπη σας. Εκτυπώνεις από οποιαδήποτε συσκευή (φορητός υπολογιστής, tablet, smartphone). Χρησιμοποιώντας θερμικό χαρτί, δεν απαιτείται μελάνι, ,μπορεί να εκτυπώσει οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη του smartphone σας σε ασπρόμαυρο, όπως φωτογραφίες, έγγραφα, μηνύματα, ιστοσελίδα κ.λπ. Ο εκτυπωτής είναι εξοπλισμένος με συνδεσιμότητα Bluetooth και USB για ευέλικτη χρήση με διαφορετικούς τύπους συσκευών. Το PeriPage είναι συμβατό με συσκευές iOS, Android και Windows. Διαθέτει επίσης αισθητήρα θέσης που ανιχνεύει την αρχή και το τέλος κάθε ετικέτας ή φωτογραφίας, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους εκτύπωσης και στη βελτιστοποίηση της χρήσης θερμικού χαρτιού. Ο συμπαγής μίνι εκτυπωτής χωράει στην τσάντα ή την τσέπη σας, ιδανικός για επαγγελματικά ταξίδια ή ταξίδια. Συμβατό με θερμικό χαρτί πλάτους 57 mm και προσφέρει ανάλυση εκτύπωσης 203 DPI.

Cenocco Πολυλειτουργικό μαξιλάρι μασάζ

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης και πείτε αντίο στο καθημερινό στρες με το Πολυλειτουργικό μαξιλάρι μασάζ της Cenocco. Εξοπλισμένο με 4 περιστρεφόμενες, θερμαινόμενες κεφαλές για μασάζ shiatsu θα προσφέρει ανακούφιση στους πονεμένους σας μύες χαριζοντάς σας βαθιά αναζωογόνηση. Χρησιμοποιήστε το σε καθημερινή βάση για να:

  1. αποβάλετε την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας
  2. βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος
  3. μαλακώσετε τους σφιχτούς μύες και τους κόμπους
  4. χαλαρώσετε, ώστε να κοιμηθείτε ευκολότερα
  5. ανακουφιστείτε από μυϊκούς πόνους
  6. ξεκουράσετε τα βαριά πόδια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα