Η κρεβατοκάμαρα “καθρεφτίζει” τις ανάγκες σου

Η κρεβατοκάμαρα “καθρεφτίζει” τις ανάγκες σου

Η κρεβατοκάμαρα που σου ταιριάζει ανάλογα με την προσωπικότητα και τις ανάγκες σου.

Ανοίγουμε το κεφάλαιο “κρεβατοκάμαρα”. Ένα μεγάλο κεφάλαιο που “σηκώνει” συζήτηση, γιατί πρόκειται για τον χώρο, στον οποίο περνάμε περίπου το 1/3 της ημέρας μας. Γι’ αυτό και οφείλει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του καθενός. Είναι ένας χώρος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την χαλάρωση και αυτή την αίσθηση πρέπει να εμπνέουν και τα έπιπλα, αλλά και τα διακοσμητικά που θα επιλέξεις.

Το μυστικό για να είναι αυτός ο χώρος όπως ακριβώς πρέπει είναι να επιλέξεις ένα στιλ που συμπληρώνει τον τρόπο ζωής σου, με λίγα λόγια, να προσαρμόσεις την κρεβατοκάμαρά σου στις ανάγκες σου και στον χαρακτήρα σου. Επειδή κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, το ίδιο και το στιλ του, αλλά και η φάση της ζωής του, έτσι ξεχωριστεί είναι και κάθε κρεβατοκάμαρα.

Στην GAND θα βρεις έπιπλα κρεβατοκάμαρας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωματισμών, με δυνατότητα επιλογής διαστάσεων που θα ταιριάζουν απόλυτα σε αυτές του δωματίου σου και μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία και ανάγκη. Για να μην είσαι στο “σκοτάδι”, ετοιμάσαμε έναν mini οδηγό, με τα βασικά και πιο συνηθισμένα προφίλ κρεβατοκάμαρας, για να βρεις ποια ταιριάζει σ’ εσένα.

Η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού

Η κοινή σας κρεβατοκάμαρα και η επιλογή των επίπλων και των αντικειμένων/αξεσουάρ με τα οποία θα την διακοσμήσετε, είναι ένα από τα πιο κομβικά σημεία της σχέσης. Μπορεί να έχετε τα πάντα, να νιώθετε ότι ο χώρος σας είναι τέλειος, όμως δεν θα είναι εάν δεν έχετε δώσει σημασία σε κάτι πολύ βασικό: το στρώμα. Αν δεν έχεις το κατάλληλο στρώμα, το κατάλληλο κρεβάτι, το αποτέλεσμα είναι να μην κοιμάσαι καλά και ως εκ τούτου να μην μπορείς να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς.

Και για να φτιάξεις την τέλεια κρεβατοκάμαρα, χρειάζεσαι ένα ή -ιδανικά- δύο κομοδίνα. Είτε πρόκειται για ένα κομοδίνο με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, είτε ένα μικρό έπιπλο για να ακουμπάς σε αυτό τα απαραίτητα, στην GAND θα βρεις προτάσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου με μοναδικό στιλ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το σχέδιο και υλικό που ταιριάζει στη δική σου κρεβατοκάμαρα, σε διαστάσεις που θα ικανοποιήσουν αποκλειστικά τις δικές σου ανάγκες.

* Ιδανική επιλογή γι’ αυτή τη φάση της ζωής σου μπορεί να είναι και ένα κρεβάτι με οροφή.

Η κρεβατοκάμαρα της οικογένειας

Αν έχετε περάσει από το στάδιο που είστε “στα μέλια”, αν η οικογένειά σας έχει μεγαλώσει, τότε έχουν αλλάξει σίγουρα και οι ανάγκες σας. Η ιδανική κρεβατοκάμαρα για αυτή τη φάση της ζωής ενός άνθρωπου περιλαμβάνει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, αφενός για να έχει καθένας τον χώρο του και να μπορείτε να κοιμάστε άνετα και αφετέρου για να μπορεί να “χώνεται” στα σκεπάσματα το μικρό ή τα μικρά σας. Όλα τα παιδάκια κοιμούνται – έστω και μία φορά στη ζωή τους – με τους γονείς τους στο διπλό κρεβάτι.

Επιπλέον, το προφίλ αυτής της κρεβατοκάμαρας συμπληρώνεται από συρταριέρες σε σχέδιο, υλικό και χρώμα που ταιριάζει στον εκάστοτε χώρο για να μπορείτε να εξοικονομείτε χώρο και να κρατάτε τα ρούχα σας, αλλά κι εκείνα των παιδιών σας τακτοποιημένα.

Η κρεβατοκάμαρα του πρακτικού

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Η κρεβατοκάμαρα του πρακτικού χρειάζεται οπωσδήποτε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο. Τίποτα λιγότερο. Ένα κρεβάτι με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο μπορεί να είναι η λύση στα προβλήματα χώρου ενός μικρότερου υπνοδωματίου. Ανθεκτικοί μηχανισμοί βαρέως τύπου, αδιάβροχα ή/και αλέκιαστα υφάσματα και οτιδήποτε άλλο καλύπτει τις ανάγκες σου είναι έτοιμο να συνοδεύσει το δικό σου κρεβάτι.

Από τη μία έχεις το τέλειο κρεβάτι και από την άλλη έναν αποθηκευτικό χώρο για να μπορείς να βάζεις οτιδήποτε δεν έχει θέση ή δεν χωράει στο δωμάτιο. Από σεντόνια και μαξιλάρια μέχρι παπούτσια, η επιλογή είναι δική σου.

Αυτά είναι τρία από τα πολύ βασικά προφίλ κρεβατοκάμαρας που θα συναντήσεις εκεί έξω. Όποια κι αν είναι η δική σου επιθυμία και ανάγκη, στην GAND θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Κρεβατοκάμαρες κορυφαίας ποιότητας σε πολύ καλές τιμές. Από μοντέρνα ξύλινα κρεβάτια μέχρι κρεβάτια με επένδυση δέρματος. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται πάντα με βάση το κάθε σπίτι ξεχωριστά.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα