Η προσφορά που πρέπει να εκμεταλλευτείς πριν πακετάρεις για τις διακοπές σου

Η προσφορά που πρέπει να εκμεταλλευτείς πριν πακετάρεις για τις διακοπές σου

Πριν φτιάξεις τη βαλίτσα σου και ξεκινήσεις τις διακοπές σου, υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις.

Και ναι, έφτασε αυτή η μεγάλη στιγμή, αυτή η στιγμή που περίμενες όλο τον χρόνο, η λέξη που λατρεύεις να ακούς: άδεια. Έφτασε, λοιπόν, ώρα να πας διακοπές, να αφήσεις για λίγο πίσω σου το άγχος της καθημερινότητας, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με πράγματα που σε ευχαριστούν.

Το μεγαλύτερο challenge που έχεις να αντιμετωπίσεις πριν ξεκινήσεις για τον καλοκαιρινό σου προορισμό είναι το κεφάλαιο “βαλίτσα”. Για κάποιους αποτελεί ευχάριστη διαδικασία, για κάποιους άλλους (μάλλον για τους περισσότερους δηλαδή) αποτελεί την πιο βαρετή διαδικασία. Να μαζέψεις, να πακετάρεις, να φροντίσεις και την πιο μικρή λεπτομέρεια για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως στις διακοπές, να μην ξεχάσεις τίποτα. Όλα αυτά σου δημιουργούν “πονοκέφαλο”, όμως είσαι αναγκασμένος/η να το κάνεις.

Και όταν το κάνεις, υπάρχουν πάντα αυτό που λέμε τα essentials, τα απαραίτητα, αυτά που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη βαλίτσα σου. Τα essentials είναι συνήθως μια μεγάλη λίστα. Από το μαγιό μέχρι αντικουνουπικό για αυτά τα ενοχλητικά βράδια που τα κουνούπια δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς. Πριν φτιάξεις τη βαλίτσα σου όμως, υπάρχει και κάτι ακόμα που πρέπει να ξέρεις.

Αυτό το “κάτι” είναι η καλοκαιρινή προσφορά της HONOR “δύο σε ένα” και κινητό σε φανταστική τιμή και smartband. Όπου “φανταστική τιμή” βάλε μόνο 159 ευρώ για το HONOR 8A και 139 ευρώ για το HONOR 8S. Εξηγούμαστε. Πάντα, αλλά πολύ περισσότερο το καλοκαίρι, θες ένα smartphone που να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σου, να διευκολύνει τις διακοπές και την καθημερινότητά σου. Αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι μπορεί να στα προσφέρει το HONOR 8A και το HONOR 8S. Μεταξύ άλλων, το HONOR 8A έχει απίστευτα δυνατά ηχεία για να μπορείς – για παράδειγμα – να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική στην παραλία, 13MP ευρυγώνια πίσω κάμερα για να βγάζεις τις καλύτερες φωτογραφίες.

Από την άλλη, το HONOR 8S είναι αυτό που χρειάζεσαι αν είσαι από αυτούς που εξαντλούν την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ. Μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας 3.020mAh. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα σε αφήσει ποτέ χωρίς μπαταρία. Τι καλύτερο;

Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι ότι και τα δύο μοντέλα, μπορείς να τα βρεις σε προσφορά που αξίζει να εκμεταλλευτείς. Το HONOR 8A έρχεται στα 159 ευρώ και το HONOR 8S στα 139 ευρώ. Όποιο από τα δύο κι αν επιλέξεις να αποκτήσεις και να βάλεις στη βαλίτσα σου, θα πάρεις δώρο και το απόλυτο καλοκαιρινό gadget, το HONOR Band 4 Running, αξίας 29,90 ευρώ. Με μοδάτο λουράκι καρπού διπλού χρώματος, είναι ό,τι πιο στιλάτο μπορείς να έχεις και φοριέται με δύο τρόπους. Το φοράς στον καρπό ή ακόμα και στο παπούτσι σου για ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις. Είναι και αδιάβροχο έως 50 μέτρα, για να μην το αποχωρίζεσαι ούτε στις βουτιές σου.

Ουσιαστικά, με αυτή την προσφορά έχεις δύο σε ένα. Και το πιο value for money κινητό και δώρο ένα gadget με νεανικό design για να κάνεις το τρέξιμο προσωπική υπόθεση.

Μην πακετάρεις ακόμα! Αναζήτησε το HONOR 8A ή το HONOR 8S στα συνεργαζόμενα καταστήματα και απόκτησε τα με ΔΩΡΟ το Honor Band 4 Running, για να ζήσεις το πιο fit καλοκαίρι. Και μετά μπορείς να φτιάξεις τη βαλίτσα σου.

Καλές διακοπές!


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα