Ιδέες και tips για να διαμορφώσεις το χώρο σου με πολυχρηστικά έπιπλα και αξεσουάρ υψηλού design

Ιδέες και tips για να διαμορφώσεις το χώρο σου με πολυχρηστικά έπιπλα και αξεσουάρ υψηλού design

Δώσε στο χώρο σου τον αέρα φθινοπωρινής ανανέωσης που χρειάζεται, με λειτουργικές λύσεις που θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητά σου.

Αυτό τον Οκτώβριο η διάθεση για ανανέωση είναι πιο έντονη από ποτέ, αφού απολαμβάνουμε το σπίτι μας περισσότερες ώρες καθημερινά. Τι πιο σημαντικό, λοιπόν, από το να θέλουμε ο χώρος μας να είναι όχι απλά όμορφος, αλλά και λειτουργικός, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας. Γι’ αυτό και αυτή την εποχή του χρόνου η διάθεση για ανανέωση είναι πιο έντονη από ποτέ. Τώρα θέλεις ο χώρος σου να είναι αισθητικά άρτιος αλλά και λειτουργικός έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες σου και των αγαπημένων σου.

Αν όλα τα παραπάνω είναι σκέψεις που έχεις κάνει ήδη, τότε αυτό το κείμενο είναι για σένα. Για σένα που θες να ανανεώσεις το σπίτι και τη διάθεσή σου, χωρίς όμως να ξοδέψεις μια περιουσία. Γιατί η ΙΚΕΑ, με τον νέο της κατάλογο, έρχεται να σου δώσει τη λύση. Οι φθινοπωρινές σειρές προϊόντων της καλύπτουν κάθε ανάγκη επίπλωσης και διακόσμησης. Ανάμεσα στα περισσότερα από 2.000 νέα, μοναδικά προϊόντα, σίγουρα θα βρεις εκείνες τις εποχές που θα κάνουν κάθε χώρο του σπιτιού σου να ξεχωρίζει όχι μόνο για το design του, αλλά και για τη λειτουργικότητά του.

Αν θες, λοιπόν, το σπίτι σου να μοιάζει βγαλμένο από το καλύτερο deco περιοδικό, αλλά να είναι ταυτόχρονα και σούπερ λειτουργικό, τότε δώσε βάση στα πολυ-λειτουργικά έπιπλα που σου επιτρέπουν να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητες που κρύβει ο χώρος σου, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Γιατί είναι ευκολότερο όταν καθετί στο σπίτι έχει περισσότερες από μία χρήσεις.

Εμείς ξεχωρίσαμε ήδη ορισμένα από εκείνα που αξίζουν μια θέση στο σπίτι σου:

Επένδυση στη λειτουργικότητα

Η σειρά RÅVAROR διαθέτει μια σειρά από πολύ-λειτουργικά έπιπλα υψηλής ποιότητας που προσφέρουν ευελιξία και ελευθερία κινήσεων. Η ραφιέρα αποθήκευσης με ρόδες RÅVAROR είναι μια πολύ καλή επένδυση γιατί μπορεί να λειτουργήσει και ως τραπέζι. Ο τροχήλατος πάγκος με ράφια RÅVAROR από την άλλη είναι η τέλεια λύση για να αποθηκεύσεις αντικείμενα, αλλά και για να έχεις έναν γερό πάγκο ως επιπλέον κάθισμα αν έχεις καλεσμένους.

Αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται από το σπίτι, βρήκαμε το έπιπλο που θα σου λύσει τα χέρια, αφού μπορείς να το χρησιμοποιείς και για να δουλεύεις, αλλά και για να απολαμβάνεις το μεσημεριανό ή το βραδινό σου. Το επεκτεινόμενο τραπέζι RONNINGE είναι η τέλεια λύση, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις αν χρειάζεσαι περισσότερο χώρο είναι να χρησιμοποιήσεις τον μηχανισμό ομαλής επέκτασης.

Extra sken i lampa till vänster. Please assign to David Roya for retouch after delivery. Extra sken i lampa till vänster. Please assign to David Roya for retouch after delivery.

Δημιούργησε ένα cozy περιβάλλον

Ακόμη μία πολύ καλή επιλογή για το καθιστικό σου είναι η αναπαυτική, ρυθμιζόμενη πολυθρόνα GISTAD που ξεχωρίζει για τον εργονομικό και μίνιμαλ σχεδιασμό της και τον καινοτόμο μηχανισμό ανάκλισης.

Εκτός από λειτουργικό, θες το σπίτι σου να αποπνέει και μια ζεστασιά. Για να δημιουργήσεις ένα πολύ όμορφο και cozy περιβάλλον, στην ΙΚΕΑ θα βρεις τις πιο σωστές και οικονομικές επιλογές που ανταποκρίνονται 100% στις ανάγκες σου. Τοποθέτησε υφάσματα και χαλιά με πολύχρωμα σχέδια σε φθινοπωρινές αποχρώσεις, όπως τα διακοσμητικά μαξιλάρια EVALOUISE και IDALINNEA και το χαλί χαμηλού πέλους STENMATARE.

Βάλε σε διαφορετικές γωνιές του σπιτιού κεραμικά βάζα ή κανάτες, όπως τα OMFANG και LATTSALD, γεμίζοντας τον χώρο με εποχικά άνθη. Δώσε φως στις φθινοπωρινές ημέρες με τα φωτιστικά VINDKAST και GALJON που προσδίδουν χαρακτήρα στον χώρο.

Αυτό το φθινόπωρο, το σπίτι σου μπορεί να γίνει #piopolla απ’ όσα φαντάζεσαι, ανεξαρτήτως μεγέθους του χώρου ή budget που διαθέτεις. Με τα κατάλληλα προϊόντα από τον νέο κατάλογο ΙΚΕΑ μπορείς ένα μετατρέψεις το σπίτι σε έναν πολυμορφικό, λειτουργικό και άκρως χαλαρωτικό χώρο για κάθε ώρα της ημέρας.

Βρες όλα τα νέα φθινοπωρινά προϊόντα μέσα από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και το IKEA.gr, ανακαλύπτοντας πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για να καλύψεις κάθε ανάγκη, ανεξάρτητα από το μέγεθος του σπιτιού σου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα