Ο διαγωνισμός που θα αλλάξει τα Χριστούγεννα 32 τυχερών

Ο διαγωνισμός που θα αλλάξει τα Χριστούγεννα 32 τυχερών

Κάνε τις αγορές σου με το Lidl Plus και διεκδίκησε το ποσό που μπορεί να αλλάξει τα φετινά σου Χριστούγεννα.

Αν έπρεπε να δώσουμε μία πολύ συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση “τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα;”, η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευόμασταν αρκετά. Γιατί πολύ απλά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Θαλπωρή, αγάπη, στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αναμνήσεις, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, χριστουγεννιάτικο δέντρο, λαμπάκια. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό στο άκουσμα της λέξης Χριστούγεννα.

Αν παρόλα αυτά έπρεπε να διαλέξουμε μόνο μία λέξη, τότε αυτή θα ήταν η λέξη “δώρα”. Αυτή η γιορτινή περίοδος του χρόνου δεν θα ήταν ίδια αν δεν υπήρχαν τα δώρα. Δώρα που κάνεις στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, χαρίζοντάς τους ένα πλατύ χαμόγελο. Γιατί πέρα από το ίδιο το δώρο, σημασία έχει και η κίνηση.

Στο κλίμα των ημερών, το Lidl Plus υποδέχεται τα Χριστούγεννα με έναν μεγάλο διαγωνισμό που χαρίζει σε 32 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής μετρητά συνολικής αξίας 150.000 ευρώ!

Πώς θα απολαύσεις τα πιο Plus Χριστούγεννα

Τι θα έλεγες αν μπορούσες απλά κάνοντας τις αγορές σου στα Lidl να έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις 4.000 ή ακόμα και 15.000 ευρώ; Κι όμως, αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα και τα φετινά Χριστούγεννα να σε βρουν πλουσιότερο κατά μερικές χιλιάδες ευρώ.

Η Lidl Ελλάς μοιράζει 150.000 ευρώ μετρητά και δίνει την ευκαιρία στους κατόχους του Lidl Plus να τα διεκδικήσουν. Συνολικά θα κληρωθούν 32 νικητές. 30 νικητές θα λάβουν από 4.000€ μετρητά ο καθένας και 2 μεγάλοι νικητές θα λάβουν από 15.000€ μετρητά ο καθένας. Οι 30 νικητές θα κληρωθούν στις 27 Δεκεμβρίου και οι 2 μεγάλοι νικητές θα κληρωθούν στις 20. Δεκεμβρίου και στις 27 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.


Πάμε τώρα στο πρακτικό κομμάτι. Πώς λειτουργεί ο διαγωνισμός; Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι πραγματικά πάρα πολύ απλή.

Σκανάροντας την ψηφιακή του κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 30€ και άνω, ο πελάτης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής. Συνεπώς, αγορές αξίας 30€ = 1 συμμετοχή, αγορές αξίας 60€ = 2 συμμετοχές, κ.ο.κ. (η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του). Παράδειγμα: Εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 65€, θα λάβει 2 συμμετοχές, έτοιμες προς αποστολή (δηλαδή, 2 συμμετοχές από τα 60€ αγορών. Τα επιπλέον 5€ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του).

Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στις χριστουγεννιάτικες κληρώσεις.

Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει και αποστείλει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να κερδίσει.

Διευκρίνιση: Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται καπνικά προϊόντα, προϊόντα που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των βρεφικών τροφών, φαρμακευτικά προϊόντα, η μεγάλη και η μικρή σακούλα μεταφοράς τροφίμων. Δηλαδή, η αξία τους δεν θα υπολογίζεται στα 30€ ανά συμμετοχή. Μάθετε περισσότερο για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις στο: https://www.lidl-hellas.gr/diagonismos-lidl-plus

Κατέβασε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus Χριστούγεννα!

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version