Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τρέξιμο μέσα στον χειμώνα

Όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τρέξιμο μέσα στον χειμώνα

Το τζόκινγκ έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα χιλιάδων συνανθρώπων μας, τους οποίους βλέπουμε καθημερινά να τρέχουν στη γειτονιά μας, σε πάρκα ή σε αγώνες. Ναι, το τρέξιμο είναι μια καταπληκτική γυμναστική που μπορείτε να ακολουθήσετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε, χωρίς περιορισμούς.

Το μόνο που θα χρειαστείτε για να σηκωθείτε από τον καναπέ σας και να ξεκινήσετε πολύ απλά και ήρεμα την προπόνησή σας ώστε να εξελιχθείτε σε έναν εκπληκτικό δρομέα είναι ενας ειδικός εξοπλισμός που μπορεί να κάνει το τρέξιμο απολαυστικό και αποτελεσματικό.

Πάμε να δούμε από τι αποτελείται αυτός ο ειδικός εξοπλισμός. Παπούτσια, μπλουζάκια, κολάν, gadget και άλλα πολλά. Σας ετοιμάσαμε μιά λίστα με τα πιο ενδεικτικά είδη που μπορείτε να αγοράσετε.

Παπούτσια τρεξίματος

Η ασφάλεια και η προστασία σας θα εξασφαλιστούν σε μεγάλο βαθμό από την επιλογή ενός σωστού παπουτσιού για τρέξιμο

Κάλτσες τρεξίματος

Ειδικές κάλτες με τεχνική συμπίεσης σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να προσφέρει αυξημένη στήριξη στο πόδι που ενισχύει την επίδοση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Κολάν τρεξιματος

Το κολάν προσφέρει άνεση λόγω της ελαστικότητας αλλά και καλή προστασία όταν τρέχετε με κρύο καιρό.

Σορτς τρεξίματος

Άνεση και κορυφαία απόδοση με το σορτς τρεξίματος με ανακλαστικές λεπτομέρειες για να είστε ορατοί και ασφαλείς σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μακρυνάνικη μπλούζα τρεξίματος


Ανδρικό μακρυμάνικο τρεξίματος με Warm shell τεχνολογία η οποία προστατεύει από το κρύο, χωρίς να ζεσταίνει υπερβολικά το σώμα και παράλληλα παρέχει αερισμό του δέρματος στα κατάλληλα σημεία.

Ανακλαστικό μπουφάν

Μπουφάν για τις χειμερινές προπονήσεις με εργονομικές γραμμές κοπής για ευελιξία και ανακλαστικά σχεδιαστικά στοιχεία για να είστε ορατοί σε χαμηλό φωτισμό. Το τέλειο κομμάτι που συνδυάζει στυλ, ασφάλεια και άνεση.

Ζώνη τρεξίματος


Ζώνη – τσαντάκι με δυνατότητα εισαγωγής ενυδατικών μέσων και μεταφοράς τηλεφώνου αλλά και τ’ απαραίτητα, που χρειάζεται ένας αθλητής, την ώρα της προπόνησης

Προστατευτικό λαιμού

Ίδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες, σχεδιασμένο να παρέχει προστασία από το κρύο αλλά και την ζέστη καθώς διαχειρίζεται και απωθεί άψογα τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Θήκη κινητού

Tρέξτε παρέα με το κινητό σας. To running armband έχει παράθυρο αφής και αδιάβροχο πάνελ διατηρεί το τηλέφωνο ασφαλές από τον ιδρώτα και την ελαφρά βροχή. Τα ανακλαστικά στοιχεία θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο run σας

Smartwatch

117 Αθλητικές λειτουργίες και Water Resistance. Το ρολόι αυτό παρακολουθεί την κίνησή σας σε πραγματικό χρόνο και υποστηρίζει συγκεκριμένες ρυθμίσεις επίτευξης στόχου, για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της άσκησής σας: τρέξιμο, διάδρομο κολύμπι, περπάτημα κ.α.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα