Πώς μπορείς να προστατεύσεις τον πλανήτη με τις οικιακές συσκευές της Beko

Πώς μπορείς να προστατεύσεις τον πλανήτη με τις οικιακές συσκευές της Beko

Με τις νέες οικιακές συσκευές της σειράς Beyond της Beko μπορείς να συμβάλεις στη διάσωση του πλανήτη. Αγοράζεις ένα πλυντήριο, ένα στεγνωτήριο, έναν φούρνο κι βοηθάς ήδη στη βιωσιμότητά του, γιατί το έργο της Beko είναι σπουδαίο.

Η αλήθεια είναι πως το σπίτι μας είναι και το “καταφύγιό” μας, ένας χώρος που αναμφίβολα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα της ζωής μας.

Αν επιθυμείς να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου και να επενδύσεις σε μία καλύτερη μέρα για εσένα και τους κοντινούς σου ανθρώπους, τότε πρέπει να διαμορφώσεις έναν βιώσιμο, ωφέλιμο τρόπο ζωής.

Θα αναρωτιέσαι βέβαια, πώς να το κάνεις αυτό, τι σχέση μπορεί να έχει μία οικιακή συσκευή, όπως ένας φούρνος ή ένα ψυγείο με τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Στην παραγωγή κάδων για πλυντήρια και πλυντήρια στεγνωτήρια, το 2019 και το 2020 χρησιμοποιήθηκαν περίπου 398 τόνοι ανακυκλωμένων PET μπουκαλιών

Η απάντηση είναι πολύ πιο εύκολη από όσο θα περίμενες και ακούει στο όνομα Beko, μία εκ των τριών κορυφαίων brands οικιακών συσκευών στην Ευρώπη, η οποία δρα και λειτουργεί με γνώμονα πώς ο άνθρωπος και ο πλανήτης είναι δύο έννοιες αλληλένδετες.

Οι δύο βασικοί άξονες της Beko είναι η βιωσιμότητα και η καινοτομία. Για το λόγο αυτό έχει κατασκευάσει φιλικές προς το περιβάλλον συσκευές, με τη νέα της σειρά, Beyond, να ενσαρκώνει πλήρως αυτούς τους 2 στόχους. Η Beko όμως, την έκανε τη δουλειά της και τώρα ήρθε η σειρά σου…

“Φουλάροντας” το σπίτι σου με τις οικιακές συσκευές Beyond δεν επενδύεις μόνο τα χρήματά σου σε καινοτόμες συσκευές, αλλά επενδύεις στον πλανήτη και την ίδια τη ζωή. Κι αυτό, διότι αγοράζοντας ένα πλυντήριο ή στεγνωτήριο ρούχων από την Beko, έναν φούρνο, ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο πιάτων εξασφαλίζεις αφενός σε σένα και την οικογένειά σου ποιότητα και οικονομία και αφετέρου μειώνεις τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η Beko χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα πλαστικά για την κατασκευή των συσκευών της και μετατρέπει τα πλαστικά απόβλητα σε πολύτιμη εναλλακτική πρώτη ύλη.

Συνολικά, 2.420 τόνοι ανακυκλωμένου πλαστικού χρησιμοποιήθηκαν το 2019 & το 2020 για την παραγωγή στεγνωτηρίων. Σκανάρετε το QR code για να μάθετε περισσότερα.

Για παράδειγμα, βιοπλαστικά και κελύφη αυγών χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ψυγείων, ενώ 398 τόνοι ανακυκλωμένων PET μπουκαλιών (τερεφθαλικό πολυαιθηλένιο) χρησιμοποιήθηκαν το διάστημα 2019-2020 στην κατασκευή πλυντηρίων και στεγνωτηρίων.

Μάλιστα, οι τόνοι ανακυκλωμένου πλαστικού που αξιοποιήθηκαν από την Beko ήταν συνολικά 2.420, γεγονός που βοήθησε σημαντικά στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Παράλληλα, 39.600.000 πλαστικά μπουκάλια χρησιμοποιήθηκαν στην παραγωγή για να διατηρηθούν καθαροί οι ωκεανοί.

Έτσι, λοιπόν, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία οικιακών συσκευών, η Beko μάς καλεί να επενδύσουμε σε εμάς, στον πλανήτη μας και τη βιωσιμότητά του, σε μια περίοδο που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ.

Χρησιμοποιούμε βιοπλαστικά & κελύφη αυγών για ένα βιώσιμο πλανήτη. Ελάτε μαζί μας για να κάνετε την αλλαγή. Σκανάρετε το QR code για να μάθετε περισσότερα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version