Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου οικογενειακή υπόθεση

Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου οικογενειακή υπόθεση
Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου οικογενειακή υπόθεση Francesca Giaitzoglou Watkinson

Μερικά tips για να εξοικονομήσεις χρόνο για την οικογένειά σου χρησιμοποιώντας τις οικιακές συσκευές Siemens και να κάνεις τις Κυριακές σου ξεχωριστές. 

Πόσο εύκολο είναι να διαθέσεις λίγο χρόνο στην οικογένειά σου σήμερα; Μπορεί να μοιάζει εύκολο, αλλά δεν είναι. Λίγο οι αυξημένες υποχρεώσεις, λίγο οι γρήγοροι και έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, ο χρόνος που μένει για να περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σου μακριά από άγχη και ρουτίνα είναι ελάχιστος.

H μοναδική ημέρα της εβδομάδας που σου επιτρέπει να κάνεις μια “παύση”, ένα μικρό διάλειμμα από όσα σε απασχολούν είναι η Κυριακή. Για τον περισσότερο κόσμο η Κυριακή είναι μια ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς και να γεμίσεις… τις μπαταριές σου για την εβδομάδα που έρχεται.

Κι αν θες να κάνεις τις Κυριακές σου πιο απολαυστικές και ξεκούραστες από ποτέ, υπάρχει τρόπος. Οι οικιακές συσκευές Siemens, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους, κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Και εξηγούμαστε. Πόσο χρόνο σπαταλούσες κάθε φορά για να βάλεις πλυντήριο, να στεγνώσεις τα ρούχα, να μαγειρέψεις για εσένα και τους αγαπημένους σου (αφού πρώτα έχεις ξοδέψει χρόνο στη δημιουργία μιας shopping list) και στο τέλος να πλύνεις μια στοίβα πιάτα που σε πιάνει πονοκέφαλος και μόνο που την βλέπεις; Μάλλον πολύ.

Με την εφαρμογή Home Connect της Siemens μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω στο μισό χρόνο, χωρίς καν να σηκωθείς από τον καναπέ σου. Οι δουλειές του σπιτιού γίνονται… από μόνες τους κι έτσι τα παιδιά δεν θα γκρινιάζουν πια ότι δεν περνάς χρόνο μαζί τους.

Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου οικογενειακή υπόθεση Francesca Giaitzoglou Watkinson

Από το κινητό ή το tablet σου μπορείς να τσεκάρεις αν έχεις στο ψυγείο σου όλα όσα χρειάζεσαι για να φτιάξεις το αγαπημένο φαγητό της οικογένειάς σου, ενώ μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, ο φούρνος θα σε ειδοποιήσει, στέλνοντας μήνυμα! Και όταν τα ρούχα λερώνονται μην τρελαίνεσαι. Ακόμα και το πλύσιμο γίνεται διασκεδαστικό αφού η συσκευή ανιχνεύει το βάρος των ρούχων και το πόσο λερωμένα είναι και επιλέγει την ιδανική δόση απορρυπαντικού και μαλακτικού. Το καλύτερο; Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις ακόμη κι αν δεν είσαι καν στο σπίτι!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ

Με το ψυγείο της Siemens μπορείς να ελέγχεις το περιεχόμενο, τόσο στα ράφια, όσο και στην πόρτα του. Mε αυτόν τον τρόπο μπορείς να δεις εύκολα τι σου λείπει, πριν επιστρέψεις στο σπίτι και δεν θα ξεμείνεις ποτέ από γάλα! Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις και τις ιδανικές ρυθμίσεις του ψυγείου από απόσταση.

Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου οικογενειακή υπόθεση Francesca Giaitzoglou Watkinson

Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου οικογενειακή υπόθεση Francesca Giaitzoglou Watkinson

BONUS: Βρες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για την καλύτερη διατήρηση των τροφίμων, απευθείας μέσω της εφαρμογής Siemens Home Connect.

Francesca Giaitzoglou Watkinson

Με το φούρνο της Siemens δεν θα χρειαστεί να είσαι διαρκώς στην κουζίνα. Παίξε άφοβα με τα παιδιά, πέρνα χρόνο με την οικογένειά σου και στο τέλος του προγράμματος, όταν πια το μαγείρεμα θα έχει ολοκληρωθεί, θα λάβεις μια ειδοποίηση στο κινητό σου. Έτοιμο το φαΐ!

BONUS: Μπορείς να λαμβάνεις ειδικές προτάσεις εποχιακών συνταγών κάθε μήνα, αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής Siemens Home Connect.

Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου οικογενειακή υπόθεση Francesca Giaitzoglou Watkinson

Mε το πλυντήριο ρούχων της Siemens, η βόλτα στο πάρκο, το παιχνίδι, οι δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο με βρωμιές και λάσπες δεν θα είναι πια… εφιάλτης. Άσε τα παιδιά να παίξουν άφοβα και τα ρούχα θα είναι πεντακάθαρα στο άψε σβήσε, χωρίς το άγχος της επιλογής προγράμματος. Η ίδια η συσκευή σας προτείνει στο κινητό σας το ιδανικό πρόγραμμα βάσει στοιχείων όπως το χρώμα, το ύφασμα και το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα.

BONUS: Μέσω του Siemens Home Connect μπορείς να επιλέξεις την οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη πλύση για τέλεια αποτελέσματα.

Με το στεγνωτήριο της Siemens, στεγνώνεις τα ρούχα ενώ απολαμβάνεις τη βόλτα σου και έχεις τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής με ενημέρωση της λειτουργίας του, στο smartphone ή στο tablet. Και μη φανταστείς κάτι δύσκολο ή περίπλοκο. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να συνομιλείς μαζί του και να ρυθμίζεις τη λειτουργία του, όπως ακριβώς επιθυμείς. Παιχνιδάκι;

Francesca Giaitzoglou Watkinson

Με το πλυντήριο πιάτων της Siemens δεν θα σπαταλάς πια χρόνο στις… στοίβες που μαζεύονται στον νεροχύτη. Όλα εκείνα τα πιάτα και ποτήρια που μαζεύονται από το πουθενά, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, δεν είναι πια πρόβλημα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προγραμματίσεις την έναρξη της πλύσης ή την παύση της. Και μπορείς να πας ανενόχλητη τη βόλτα σου, να δεις ταινία ή να παίξεις επιτραπέζια με την οικογένεια.

Πώς θα κάνεις την Κυριακή σου οικογενειακή υπόθεση Francesca Giaitzoglou Watkinson

Κάθε φορά που εμφανίζεται κάτι νέο, αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορεί να φτάσει η τεχνολογία. Μάλλον πολύ μακριά. Αν τη χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο και να τον αφιερώσεις σε ό,τι πραγματικά αξίζει. Η οικογένεια είναι το πιο τρανό παράδειγμα. Γιατί δεν χρειάζονται πολλά για να περάσεις μια όμορφη μέρα. Αρκεί λίγος χρόνος, καλή διάθεση και αγάπη. Και για όλα τα υπόλοιπα φροντίζει η Siemens.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα