Ψάχνεις τον σωστό αφυγραντήρα για τον χώρο σου; Τον βρήκαμε εμείς

Ψάχνεις τον σωστό αφυγραντήρα για τον χώρο σου; Τον βρήκαμε εμείς
Dehumidifier with touch panel, humidity indicator, uv lamp, air ionizer, water container works at home. Modern design feets interior. Air dryer Getty Images/iStockphoto

Ο χειμώνας έφτασε και η ακρίβεια έχει «χτυπήσει» κόκκινο. Η σωστή προετοιμασία για να αντιμετωπίσετε την υγρασία στο σπίτι σας είναι να έχετε επιλέξει την ιδανική και πιο αποτελεσματική συσκευή για τον χώρο σας.

Ο αφυγραντήρας δωματίου είναι απαραίτητος για να δεσμεύσει την υγρασία του δωματίου για ένα υγιεινό και άνετο χώρο.. Οι περισσότερες κατοικίες αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα υγρασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σίγουρα όμως την περίοδο του χειμώνα το πρόβλημα εντείνεται.

Επειδή τα σπίτια δεν θερμαίνονται επαρκώς τον χειμώνα, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, τα επίπεδα υγρασίας να ανεβαίνουν. Με αποτέλεσμα την ανάπτυξη βακτηριδίων και μούχλας. Ο αφυγραντήρας προλαμβάνει της εμφάνισή τους δημιουργώντας μια υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας, άρα η χρήση του γίνεται όλο και πιο απαραίτητη. Οι αφυγραντήρες που θα βρείτε παρακάτω θα σας καλύψουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αφυγραντήρας INVENTOR EVA ION PRO WIFI EP-3-WIFI 20lt με Ιονιστή και Wi-Fi

Δημιούργησε τέλειες συνθήκες στον χώρο σου με τον αφυγραντήρα EVA ION PRO. Απόλαυσε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από ρύπους, σκόνη, δυσάρεστες οσμές και μικροοργανισμούς χάρη στον Ιονιστή, το Φίλτρο Αποστείρωσης HEPA και το Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα που διαθέτει. Επιπλέον, εξασφαλίζει στεγνά και ευωδιαστά ρούχα σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας το δωμάτιο απόλυτα στεγνό και μάλιστα χωρίς ενοχλητικούς θορύβους χάρη στη χαμηλή στάθμη θορύβου της συσκευής. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να στεγνώσεις τα ρούχα σου αποτελεσματικά και υγιεινά με τη λειτουργία Dryer, ενώ απολαμβάνεις ιδανικά επίπεδα υγρασίας στον χώρο σου, χάρη στην λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια και χρήματα!

Rohnson R-9610 Αφυγραντήρας – Καθαριστής Αέρα

Αφυγραντήρας Rohnson R-9610 ισχύος 180 Watt, με κάλυψη χώρου έως 45m2, δυνατότητα συλλογής υγρασίας 10lt/24ωρο και χωρητικότητα δοχείου νερού 2 lt.

Αφυγραντήρας DELONGHI DNS60 16lt με Καθαριστή Αέρα και Ιονιστή

Ο αφυγραντήρας Delonghi DNS60, με χωρητικότητα δοχείου νερού 2.8 lt, εξασφαλίζει καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σου, απορροφά έως και 16 λίτρα νερού την ημέρα και με την χαμηλή στάθμη θορύβου 34 dB, δε θα σε ενοχλεί καθόλου. Διαθέτει Λειτουργία «Στεγνώματος» ρούχων, λειτουργία ιονιστή, ηλεκτρονικό χρονοδιακόπτη παύσης λειτουργίας μέχρι 8 ώρες, 3 ρυθμίσεις περιστροφής περσίδων για καλύτερη διανομή του αέρα, 5 λειτουργίες αφύγρανσης: TURBO, ECO, AUTO, MAX & MIN και αυτόματη επαναλειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η συσκευή σταματάει αυτόματα όταν το δοχείο γεμίσει και χάρη στη χειρολαβή μεταφοράς και το ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου μπορείς να τον μεταφέρεις εύκολα όσο και τον ελέγξεις.

Αφυγραντήρας 20LT WHIRLPOOL DE 20 LWS0

Ο αφυγραντήρας DE 20 LWS0 της εταιρείας Whirlpool έχει την ικανότητα να απορροφήσει 20 λίτρα νερού μέσα σε 24 ώρες. Είναι κατάλληλος για ενιαίους χώρους έως και 80m², ώστε να διατηρεί την υγρασία του χώρου σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης, βοηθάει στην πρόληψη παθήσεων που οφείλονται στην υψηλή υγρασία, όπως οι αλλεργίες και το άσθμα. Η χρήση του αφυγραντήρα σε ένα χώρο κατά τους χειμερινούς μήνες αυξάνει θερμοκρασία του χώρου έως και 3°C, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα έξοδα της θέρμανσης, άρα προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων. Διαθέτει μεγάλο αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 4 λίτρων, το οποίο δε χρειάζεται συχνό άδειασμα λόγω του μεγάλου μεγέθους του.

Αφυγραντήρας, FDH-205L, Finlux

Ο αφυγραντήρας FDH-205L της εταιρείας Finlux έχει την ικανότητα να απορροφήσει 20 λίτρα νερού μέσα σε 24 ώρες. Ισχύς: 415w Χωρητικότητα/Όγκος: 5l, Αντιβακτηριακό δοχείο νερού Λειτουργίες: 2 ταχύτητες ανεμιστήρα, 5 ρυθμίσεις υγρασίας, αυτόματη εκκίνηση Χρονοδιακόπτης: 24 ώρες Φίλτρο άνθρακα και φίλτρο σκόνης. Λειτουργία στεγνώματος(turbo). 3 LED ένδειξις υγρασίας στο δωμάτιο. Όγκος στεγνώματος 20 L ανά μέρα. Ροή αέρα 150 m3/h

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα