Quiz: Πόσο καλά (νομίζεις ότι) κοιμάσαι;

Quiz: Πόσο καλά (νομίζεις ότι) κοιμάσαι;
Άνδρας που κοιμάται Candia

Ο ύπνος είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας ευτυχίας και ευεξίας. Πόσο καλά όμως νομίζεις ότι κοιμάσαι;

Ξυπνάς νωρίς το πρωί, βγαίνεις για τρέξιμο και στη συνέχεια ντους και σφαίρα για τη δουλειά. Και μετά καφέ με φίλους και μια βόλτα από το σπίτι της μαμάς για το τάπερ της επόμενης ημέρας. Η ώρα πήγε ήδη 23.00 και φτάνεις σπίτι έχοντας να ετοιμάσεις τα πράγματα που θα φορέσεις την επομένη στην δουλειά, να κάνεις ένα ντους και να πέσεις για ύπνο. Έχεις δεν έχει πέντε ώρες… Είναι η παραπάνω περιγραφή, η ιστορία της ζωής σου; Πρέπει να αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου, για να προσφέρεις στο σώμα σου περισσότερο χρόνο για ύπνο και ξεκούραση.

Αυτός είναι και ο σκοπός της Παγκόσμιας ημέρας ύπνου. Να δώσει στους ανθρώπους να καταλάβουν τη σημασία του ποιοτικού και χορταστικού ύπνου στην ζωή μας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, δημιουργήθηκε από τον Αμερικάνικο φορέα World Sleep Society και γιορτάζεται φέτος σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο σαν σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου, αφιερώνοντας την ημέρα στη σημασία που έχει για τη ζωή ο καλός ύπνος.

Όλα αυτά τα γνωρίζει, αλλά και τα προσφέρει μέσα από τα στρώματά της, η Candia, η οποία στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου #CandiaSleepDay, δημιουργώντας μία καμπάνια με σκοπό να ενημερώσει & να εκπαιδεύσει το ευρύτερο κοινό για την θετική επίδραση που έχει ο ποιοτικός ύπνος για την ψυχική και σωματική υγεία, την ευεξία του οργανισμού και την ποιότητα της ζωής.

Εσύ, πόσο καλά κοιμάσαι; Απάντησε στις ερωτήσεις και δες σε ποια κατηγορία ανήκεις.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα