Το ArGOODaki μοίρασε αγάπη και χαρά στο παιδικό Χριστουγεννιάτικο party μας

Το ArGOODaki μοίρασε αγάπη και χαρά στο παιδικό Χριστουγεννιάτικο party μας

Το αγαπημένο ArGOODaki μικρών και μεγάλων, που κλείνει φέτος 18 χρόνια ζωής, έδωσε χρώμα και νόημα αλληλεγγύης σε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό.

Τα Goody’s Burger House με το πολυαγαπημένο ΑrGOODaki αποφάσισαν φέτος τα Χριστούγεννα να στηρίξουν τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και εμείς κάναμε το πιο απλό. Ανοίξαμε τις πόρτες του Σπιτιού της 24MEDIA και υποδεχτήκαμε το ArGOODaki με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά. Όχι, δεν ήμασταν μόνοι μας εκεί. Είχαμε 22 μικρά παιδιά, ηλικίας 4-10 ετών τα οποία έπαιξαν, ζωγράφισαν, μαγείρεψαν, διασκέδασαν και έφυγαν χαρούμενα κρατώντας μοναδικά δώρα στα χέρια, σε μια μέρα αγάπης για το ArGOODaki και το έργο που προσφέρει στη ζωή του τόπου εδώ και 18 χρόνια.

Οι πόρτες του Σπιτιού μας άνοιξαν από νωρίς το πρωί. Εκεί βρέθηκαν γονείς και παιδιά που είχαν κερδίσει την συμμετοχή τους μέσα από διαγωνισμό στο Ladylike.gr αλλά και συνάδελφοι του Ομίλου της 24MEDIA με τα παιδιά τους. Με το Σπίτι μας να είναι στολισμένο γιορτινά και τη φιγούρα από το γνωστό και αγαπημένο ArGOODaki να ξεχωρίζει σε κάθε γωνιά, μέσα από στολίδια, τσάντες και όλα εκείνα τα μαγικά που μπορούν να κάνουν δικά τους τα παιδιά αγοράζοντας απλά ένα γεύμα ArGOODaki στα Goody’s Burger House.

Τα παιδιά τα περίμεναν φανταστικές δραστηριότητες σε κάθε δωμάτιο του Σπιτιού μας.

Στο Σαλόνι με το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν τα κουτιά με τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια από το ArGOODaki και να τα κρεμάσουν στο δέντρο αλλά και να ζωγραφίσουν σε όμορφες χρωμοσελίδες.

Στο δωμάτιο της βιβλιοθήκης, τα παιδιά τα περίμεναν πολλά επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και παραμύθια κάθε ηλικίας, με ειδικές παιδαγωγούς να αναλαμβάνουν να διαβάσουν τα παραμύθια στα παιδιά και να τα βοηθήσουν να μάθουν τα διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια.

Στο photo room που χρησιμοποιούμε συνήθως για τις φωτογραφικές μας παραγωγές, είχαμε κι άλλα επιτραπέζια, χειροτεχνίες αλλά και έναν μεγάλο καθρέφτη μπροστά στον οποίο κάναμε face painting σε όσα παιδάκια ήθελαν να βαφτούν γιορτινά.

Στην κουζίνα είχε στηθεί ένα υπέροχο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με τα παιδιά να δημιουργούν όμορφα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τη βοήθεια δύο αγαπημένων και πολύπειρων ζαχαροπλαστών, τα οποία στη συνέχεια πήραν τη θέση τους στα όμορφα cookie jars με το ArGOODaki.

Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήρθε το μεσημέρι. Με τα παιδιά να συγκεντρώνονται στο σαλόνι, γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έναν φοβερό Άη Βασίλη να μπαίνει χτυπώντας το κουδουνάκι του και μοιράζοντας ευχές σε μικρούς και μεγάλους. Ο Άη Βασίλης είχε μια ωραία ιστορία να πει στα παιδιά και στην συνέχεια έκατσε σε μια μεγάλη πολυθρόνα δίπλα στο δέντρο, άνοιξε το σάκο του και μοίρασε σε όλα τα παιδάκια από ένα ArGOODaki για να μάθουν και να διαδώσουν το μήνυμα που φέρνει αυτή τη χρονιά για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Και αφού απόλαυσαν τη συντροφιά του Άη Βασίλη, ήρθε η ώρα του φαγητού! Τα παιδικά γεύματα Goody’s έκαναν την εμφάνισή τους και τα μάτια των μικρών μας φίλων έλαμψαν.

Φυσικά, οι μεγάλοι της παρέας δεν θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι. Αγαπημένα chicken nuggets, cheeseburgers, πατάτες τηγανητές και club sandwiches γέμισαν το τραπέζι μας και μέσα σε λίγη ώρα έγιναν “καπνός”.

Οι ώρες κύλησαν πολύ όμορφα για τους μικρούς μας φίλους που πέρασαν – για άλλη μια χρονιά – ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό παρέα με το ArGOODaki. Φέτος, το ArGOODaki επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο για να υποστηρίξει τα θεραπευτικά προγράμματά της με τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα βοηθήσει τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες & αναπτυξιακές δυσκολίες. Επιπλέον, προσφέρει εξοπλισμό ο οποίος θα συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των 200 παιδιών στο Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας. Μπορείς να διαδώσεις και εσύ το μήνυμα αγάπης, επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki από τα Goody’s Burger House, με δώρα lunch bags, backpacks, θήκες παιχνιδιών, cookie jars, χριστουγεννιάτικα στολίδια και φυσικά, λούτρινα ArGOODakia!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα