Το σπρέι που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη

Το σπρέι που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη

Οι τέσσερις περιπτώσεις που το WD-40 θα σου 'λύσει' τα χέρια.

Πόσες φορές έχει τύχει να ανοίγεις το Instagram, να σκρολάρεις και να σταματάς πάντα σε όλα αυτά τα mini videos με τα έξυπνα hacks για το σπίτι που τραβάνε αμέσως την προσοχή σου; Αν η απάντησή σου στο ερώτημα αυτό είναι “πολλές”, τότε το κείμενο αυτό είναι για σένα.

Καλά όλα αυτά που βλέπεις κατά καιρούς σε αυτά τα ‘εθιστικά’ videos, δεν θα ήταν όμως τέλειο να έχεις στα χέρια σου ένα πολυεργαλείο, ένα προϊόν που θα έκανε τη ζωή σου πιο εύκολη και θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που βλέπεις στα videos και τα ζηλεύεις. Αυτό το προϊόν υπάρχει και ακούει στο όνομα “WD-40”. Το WD-40, το όνομα του οποίου προέρχεται απο τις λέξεις Water Displacement δηλαδή Εκτόπιση του Nερού, κάνει πέντε βασικά πράγματα, τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς σε πολλές περιπτώσεις στην καθημερινότητά σου.

#1 Λιπαίνει

#2 “Χαλαρώνει” και απομακρύνει τη σκουριά

#3 Προστατεύει μεταλλικές επιφάνειες

#4 Απομακρύνει επίμονη βρωμιά και λιπαρές ουσίες

#5 Εκτοπίζει την υγρασία

Στην πράξη, οι παραπάνω πέντε χρήσεις του WD-40 μεταφράζονται σε περιπτώσεις, στις οποίες θα σου ‘λύσει’ τα χέρια. Δες και πάρε ιδέες:

Στο αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν το αυτοκίνητό τους ή η μοτοσικλέτα τους να είναι σε τέλεια κατάσταση, τότε το WD-40 θα είναι πραγματικά ο σύμμαχός σου στην προσπάθεια αυτή. Οι χρήσεις του πολλές. Βοηθά στον καθαρισμό του προφίλ των ελαστικών, καθαρίζει τις αλυσίδες μοτοσικλετών, συμβάλλει στο ξεθάμπωμα των φαναριών αυτοκινήτων, καθαρίζει τα μαρσπιέ από τα λάδια που προέρχονται από τον δρόμο και πολλά άλλα.

Από το πιο απλό που θα σκεφτείς, μέχρι το πιο σύνθετο, με το σπρέι αυτό, η ζωή σου (και αυτή του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σου) θα γίνει πιο εύκολη. Εδώ θα βρεις όλα αυτά στα οποία θα σε βοηθήσει.

Στο σπίτι ή στον κήπο

Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι το WD-40 μπορεί να σε βοηθήσει σε περισσότερες από 200-300 περιπτώσεις στο σπίτι ή στον κήπο σου. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι καθαρίζει τις δαχτυλιές από τα τζάμια, γυαλίζει κοσμήματα, αφαιρεί λεκέδες που ενδεχομένως να μην γνώριζες πώς να τους αφαιρέσεις, λιπαίνει συρτάρια που κολλάνε, λιπαίνει τις κλειδαριές και η λίστα δεν σταματά εδώ.

Ρίξε μια ματιά σε όλα αυτά που μπορείς να κάνεις για να διευκολύνεις τη ζωή σου στο σπίτι και θα εκπλαγείς.

Στις δραστηριότητές σου

Ψάρεμα, snowboard, ποδηλασία, γκολφ. Όποιο κι αν είναι το χόμπι σου, το WD-40 θα σε βοηθήσει και σε αυτή την περίπτωση. Όρεξη να έχεις και ό,τι πρόβλημα και αν αντιμετωπίσεις, έχεις το “σύμμαχο” που θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Προστατεύει και καθαρίζει την αλυσίδα του ποδηλάτου, απομακρύνει την υγρασία και τη λάσπη από κυνηγετικά όπλα, καθαρίζει τις οπές της μπάλας του bowling και γενικότερα κάνει όλα αυτά που ποτέ δεν θα μπορούσες να φανταστείς ότι μπορεί να κάνει ένα σπρέι. Ω ναι.

Σε όλα αυτά για τα οποία έψαχνες λύση

Αν ρίξεις μια ματιά στις διαφορετικές χρήσεις του WD-40, όπως παρουσιάζονται εδώ, θα αντιληφθείς ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει το θαυματουργό αυτό σπρέι. Όταν τις διαβάσεις αναλυτικά, θα αναρωτηθείς πώς ήταν η ζωή σου χωρίς αυτό. Λογικό.

Δύσκολοι λεκέδες για τους οποίους “ψαχνόσουν” με τις ώρες στο Internet, βρωμιές που δεν έφευγαν με τίποτα και σε έπιανε απελπισία, προβλήματα που δημιουργούνται όταν έχεις κατοικίδιο στο σπίτι. Όλα αυτά που πριν από λίγο καιρό έμοιαζαν “βουνό”, τώρα θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα