Ζήσε την ελευθερία του e-shopping

Ζήσε την ελευθερία του e-shopping

To ΑΒ Εshop (www.ab.gr) σου δίνει όλες τις επιλογές με νέες υπηρεσίες για να κάνεις τα ψώνια σου με ασφάλεια, ταχύτητα, ποιότητα και οικονομία.

Ναι, σίγουρα, είναι η καραντίνα που σε κρατάει μέσα, παρά τη θέλησή σου. Περιμένεις εκείνη την ημέρα που τα κρούσματα θα είναι πάλι λίγα, οι περιορισμοί θα χαλαρώσουν και θα μπορείς να κάνεις την αγαπημένη σου βόλτα στα μαγαζιά. Να πας στο γυμναστήριο. Να πιείς έναν καφέ με τους κολλητούς σου, έστω και σε απόσταση, έστω και αν πρέπει να φοράτε μάσκα. Όλα αυτά τα μικρά, καθημερινά, που τον τελευταίο χρόνο έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αξία για σένα. Για όλους μας.

Περιμένεις εκείνη την ημέρα της ελευθερίας, όταν θα μπορείς να κάνεις ό,τι δεν μπορείς να κάνεις τώρα. Εκτός από ένα, που από «πού και πού» έγινε πλέον τακτική συνήθειά σου. Και χάρη στην εμπειρία που ζεις μαζί του, είναι πια αγαπημένη συνήθεια: το να ψωνίζεις online από το ΑΒ Εshop. Γιατί αυτό σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Πιο άνετη. Σου προσφέρει οικονομία και ασφάλεια. Και την καλύτερη -όταν χρειάζεσαι και την πιο γρήγορη- εξυπηρέτηση!


Το ξέρεις πια. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία11.000 προϊόντων και συγκεντρώνει κάθε μέρα 2.000 προσφορές, για μεγαλύτερη οικονομία. Και με νέες υπηρεσίες, που καλύπτουν κάθε ανάγκη σου.

Με €40 ελάχιστη παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά, μπορείς να παραλάβεις τα online ψώνια σου στο σπίτι. Η υπηρεσία «Παράδοση στο σπίτι» εξυπηρετεί ήδη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και 21 ακόμη πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Πύργος, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σέρρες, Τρίκαλα, Τύρναβος, Χαλκίδα, Χίος). Και πολύ σύντομα, θα είναι διαθέσιμη και στην Άμφισσα και την Κομοτηνή.

Επίσης, με €40 ελάχιστη παραγγελία, εσύ μπορείς να κάνεις online τα ψώνια σου, και οι άνθρωποι της ΑΒ στα ετοιμάζουν και σε περιμένουν για να τα παραλάβεις από το κατάστημα της επιλογής σου. Είναι η υπηρεσία «Παραλαβή από το κατάστημα», AB Collect, που καλύπτει ήδη 67 σημεία σε όλη την Ελλάδα και σύντομα ακόμη περισσότερα.

Και αν βρίσκεσαι σε μεγαλούπολη, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, όπου οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι συχνά ασφυκτικές και ο χρόνος σε πιέζει, το AB Eshop, μέσα από το delivery.gr, σου φέρνει τα ψώνια στην πόρτα σου σε μόλις 2 ώρες! Η υπηρεσία καλύπτει μια ποικιλία 3.000 προϊόντων και απαιτεί ελάχιστη παραγγελία €25.

Για ό,τι θέλεις και για ό,τι προτιμάς, το ΑB Eshop είναι κοντά σου. Και σου προσφέρει όλες τις επιλογές για να έχεις όσα χρειάζεσαι. Αυτό και αν είναι ελευθερία…

Γνώρισε κι εσύ τις νέες υπηρεσίες του AB Eshop εδώ https://www.ab.gr/el/order-services

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα