Λήγει η θητεία των Πεπόνη – Μουζακίτη. Ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι

ΑΘΗΝΑ-στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, Δευτέρα9 Ιαν. 2012. (EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Eurokinissi
Λήγει η θητεία των Οικονομικών Εισαγγελέων Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη και θα αποφασιστεί από τον Άρειο Πάγο εάν θα ανανεωθεί ή όχι η θητεία τους
- 24 Απριλίου 2013 17:23
Στον ‘Αρειο Πάγο διαβιβάστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικό έγγραφο για την κάλυψη από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) των θέσεων των δυο Οικονομικών Εισαγγελέων Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη, η θητεία των οποίων λήγει το αμέσως επόμενο διάστημα.
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εάν το ΑΔΣ του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει την παράταση της θητείας των δυο Οικονομικών Εισαγγελέων ή θα τους αντικαταστήσει.