Λύνονται τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης

Tσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και στα πεδινά είναι το σκηνικό του καιρού. Νιφάδες χιονιού έπεσαν σε Λευκωσία και Λεμεσό, ενώ το λευκό τοπίο απλώθηκε μέχρι και τις παρυφές της πρωτεύουσας, ενώ σε όλες τις επαρχίες σημειώθηκαν βροχοπτώσεις. Σε λευκό κλοιό το Τρόοδος με το ύψος των χιονιών να φτάνει τα 40 εκατοστά στην κορυφή του Ολύμπου και τα 30 εκατοστά στην πλατεία Τροόδους.
Tσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και στα πεδινά είναι το σκηνικό του καιρού. Νιφάδες χιονιού έπεσαν σε Λευκωσία και Λεμεσό, ενώ το λευκό τοπίο απλώθηκε μέχρι και τις παρυφές της πρωτεύουσας, ενώ σε όλες τις επαρχίες σημειώθηκαν βροχοπτώσεις. Σε λευκό κλοιό το Τρόοδος με το ύψος των χιονιών να φτάνει τα 40 εκατοστά στην κορυφή του Ολύμπου και τα 30 εκατοστά στην πλατεία Τροόδους. TΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. ΝΙΦΑΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ. ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΛΟΙΟ ΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΙΟΝΙΩΝ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΟΟΔΟΥΣ.

Αποκαθίστανται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προκάλεσε η κακοκαιρία σε νότιο Πήλιο και Σποράδες σταδιακά σύμφωνα με τον γενικό Διευθυντή της ΔΕΗ.

Εκ περιτροπής τροφοδοτούνται με ρεύμα τα νησιά των Σποράδων, ύστερα από σφάλμα που παρουσιάστηκε σε εναέρια γραμμή υψηλής τάσης της ΔΕΗ, από πτώση πυλώνα, εξαιτίας της κακοκαιρίας, σε περιοχή του Πηλίου.
 

Ο Γενικός Διευθυντής Διανομής της ΔΕΗ, Νίκος Αραβαντινός, δήλωσε πως  η βλάβη σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο θα αποκατασταθεί πλήρως μέχρι την Παρασκευή. Σύμφωνα με τον κ. Αραβαντινό, το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που προκλήθηκε, από το ίδιο συμβάν, στην περιοχή του νότιου Πηλίου, έχει αποκατασταθεί σχεδόν πλήρως.
 

SHARE:

24Media Network