Λοβέρδος: "Να απελαθούν οι αλλοδαπές, φορείς του AIDS"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ--- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ--- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Την απέλαση από τη χώρα των παράνομων ιερόδουλων, φορέων του AIDS ζήτησε ο υπουργός Υγείας. "Η μετάδοση γίνεται από την παράνομη μετανάστρια στον Έλληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια", σημείωσε

Σε ημερίδα για την "προαγωγή της δημόσιας υγείας", που οργανώθηκε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλο, ο υπουργός Υγείας, Ανδ. Λοβέρδος, χαρακτήρισε "μεγάλο πρόβλημα της πόλης την αδήλωτη παράνομη πορνεία και τη σχέση της με το πρόβλημα της διάδοσης του AIDS".

"Η μετάδοση γίνεται από την παράνομη μετανάστρια στον Έλληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια", είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο υπουργός, από τους 620 οίκους ανοχής και studio οι 7 είναι νόμιμοι και από τα 20.000 εκδιδόμενα άτομα τα 1.200 είναι δηλωμένα.

"Να φύγουν από τη χώρα οι γυναίκες φορείς", είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα των χρηστών ναρκωτικών, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε, ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά αν και στην Αθήνα το πρόβλημα παραμένει μεγάλο και άλυτο.

Στην Αθήνα, "χίλιοι άνθρωποι που περιμένουν θεραπεία. Στην πρωτεύουσα η αναμονή για θεραπεία διαρκεί 7 χρόνια. Πρέπει να γίνει κι εδώ 20 μέρες", είπε και δεσμεύτηκε ότι "μέχρι το τέλος του χειμώνα θα έχει εξαλειφθεί η λίστα της ντροπής που, κοιτάζοντας τη να μεγαλώνει, είχε χαρακτηρίσει επιτυχώς ο Κ. Καραμανλής".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λοβέρδος: "Κύριοι, προσοχή στην παράνομη πορνεία"

Γεννήθηκε το πρώτο νεογνό με AIDS στην Ελλάδα

Ανησυχητικά ευρήματα έρευνας για το σεξ

ΟΗΕ: Αριθμός ρεκόρ των εν ζωή φορέων AIDS

SHARE:

24Media Network