Μαφιόζικος φόνος στην Πάτρα: Γύρισαν και έδωσαν την χαριστική βολή

Δύο νεκροί ήταν το αποτέλεσμα της δολοφονικής επίθεσης τα ξημερώματα της Τετάρτης 17 Απριλίου 2013, έξω από το κλαμπ "Bijoux" της Πάτρας.
Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο υποπολυβόλο εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας 35χρονος και να τραυματιστεί βαρύτατα στον λαιμό ένας 32χρονος ο οποίος υπέκυψε το πρωί στα τραυμάτα του. 
Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο, 42 ετών.
(EUROKINISSI)
Δύο νεκροί ήταν το αποτέλεσμα της δολοφονικής επίθεσης τα ξημερώματα της Τετάρτης 17 Απριλίου 2013, έξω από το κλαμπ "Bijoux" της Πάτρας. Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο υποπολυβόλο εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας 35χρονος και να τραυματιστεί βαρύτατα στον λαιμό ένας 32χρονος ο οποίος υπέκυψε το πρωί στα τραυμάτα του. Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο, 42 ετών. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βίντεο τριών λεπτών με όλο το σκηνικό της μαφιόζικης εκτέλεσης έξω από κλαμπ στην Πάτρα, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Πώς έδρασαν οι εκτελεστές

Όλο το σκηνικό της μαφιόζικης εκτέλεσης του 35χρονου Βασίλη Σινούρη και του 32χρονου Κώστα Φράγκου έξω από κλαμπ στην Πάτρα από δύο αγνώστους, έχει στα χέρια της η αστυνομία. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης διπλανού καταστήματος κατέγραψε την επίθεση, με τις αρχές να εξετάζουν ενδελεχώς το διάρκειας περίπου τριών λεπτών βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο δείχνει τους δράστες, που επέβαιναν σε μηχανή και φόραγαν κράνη, να ανεβαίνουν ανάποδα την οδό Σαχτούρη, επί της οποίας είναι το κλαμπ.

Έξω απ' αυτό βρίσκονται τρία άτομα. Ο Σινούρης, με την πλάτη γυρισμένη στο δρόμο, ο Φράγκος και ένας ακόμα, 42 ετών. Αρχικά ο συνεπιβάτης της μηχανής πυροβολεί επανειλημμένα τον Σινούρη και στη συνέχεια τον Φράγκο ενώ ο τρίτος της παρέας προλαβαίνει να κρυφτεί, γλιτώνοντας την απλά με έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Ο Φράγκος προσπαθεί να αποφύγει τα πυρά αλλά δέχεται την χαριστική βολή, όπως και ο Σινούρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις πρώτες βολές, οι δράστες γύρισαν προς την κάθοδο και άρχισαν να πυροβολούν ξανά, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι έφεραν εις πέρας την αποστολή τους.

Οι δύο άτυχοι άνδρες διακομίστηκαν αμέσως στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας", όπου ο Σινούρης υπέκυψε στα τραύματα του ενώ ο Φράγκος κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Στο σημείο του περιστατικού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, βρέθηκαν 23 κάλυκες των 9mm.

Πηγή: patrastimes.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάτρα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από μαφιόζικη επίθεση με 30 σφαίρες

SHARE: