Με άδεια λειτουργίας χονδρεμπορικής αποθήκης τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Με άδεια λειτουργίας χονδρεμπορικής αποθήκης τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Υπό εξέταση η νόμιμη λειτουργία των γραφείων του κόμματος στο Αγρίνιο. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου έχει καταθέσει αίτηση, ζητώντας άδεια για χονδρεμπορική αποθήκη, τη μόνη χρήση που επιτρέπεται στην περιοχή

Θέμα έχουν γίνει για ακόμη μία φορά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο. Αρχικά συζητιόνταν έντονα ότι θα στεγάζονταν δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας και κοντά σε οικισμό τσιγγάνων ενώ τώρα εξετάζεται η νόμιμη λειτουργία τους.

Η αστυνομία με έγγραφο που έστειλε στο δήμο ζήτησε να διερευνηθεί αν το κτίριο είναι αυθαίρετο ή όχι και αν επιτρέπεται από τις χρήσεις γης στη συγκεκριμένη περιοχή η λειτουργία γραφείων κόμματος. Να σημειωθεί ότι, βάσει νόμου, στέγαση κομματικών γραφείων σε ισόγειο, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν επιτρέπεται.

Κλιμάκιο της πολεοδομίας πήγε στα γραφεία προκειμένου να κάνει τον έλεγχο, ωστόσο δεν του επιτράπηκε η είσοδος. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου πάντως φέρεται να έχει καταθέσει αίτηση, με την οποία ζητάει άδεια λειτουργίας χονδρεμπορικής αποθήκης, αφού στην περιοχή μόνο αυτή η χρήση επιτρέπεται.

Πηγή: aerasnews.gr

SHARE:

24Media Network