Ακρίτα σε Γεωργιάδη: “Χρωστάς 625.000 ευρώ. Έφερα τα χρήματά μου και ψήφισα ΟΧΙ”

Ακρίτα σε Γεωργιάδη: “Χρωστάς 625.000 ευρώ. Έφερα τα χρήματά μου και ψήφισα ΟΧΙ”
Έλενα Ακρίτα Eurokinissi

Συνεχίζεται η  αντιπαράθεσηη μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη για τα διαμερίσματα της στο Λονδίνο.

Απάντηση σε όσα της καταλόγισε ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε με νέα ανάρτησή της στα social media η Έλενα Ακρίτα.

Η κα Ακρίτα απευθυνόμενη στον υπουργό Ανάπτυξης αναφέρει οτι “χρωστάς 625.000 στις τράπεζες” και ρωτώντας τον αν γνωρίζει ποια δημοσιογράφος είχε λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα και το 2014 – όταν η Οικονομία μας βούλιαζε – έφερε και το τελευταίο σεντ πίσω στην πατρίδα της.

Όλη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

“Μάντεψε Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis που χρωστάς 625.000 στις τράπεζες, ποια δημοσιογράφος είχε λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα και το 2014 – όταν η Οικονομία μας βούλιαζε – έφερε και το τελευταίο σεντ πίσω στην πατρίδα της. Θα μπορούσε να αφήσει τα χρήματα της εκεί μετά την αγορα στο Λονδινο το 2011; Θα μπορούσε. Δεν το έκανε. Αυτό περί νόμιμου και ηθικού.

Μάντεψε Αδωνη ποια δημοσιογράφος ΠΡΩΤΑ έφερε τα χρήματα της στην Ελλάδα και ΥΣΤΕΡΑ (ένα χρόνο αργοτερα το 2015) ψηφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Αλήθεια, πόσοι Έλληνες το έκαναν αυτό;

Ο λογαριασμός ήταν κοινός με την μητέρα της και οι δυο αποφάσισαν να στηρίξουν τον τόπο τους στα δύσκολα και να καταθέσουν αυτό το πόσον στην Εθνική Τράπεζα.

Μαντεψε Αδωνη ποια δημοσιογράφος έχει όλα τα έγγραφα και τα εξτρε τραπεζών που πιστοποιούν του λόγου το αληθές.

Για να σε βοηθήσω, η δημοσιογράφος που ψάχνουμε ούτε οφσόρ έχει, ούτε 32 ακίνητα, ούτε εξαψήφια δάνεια από τράπεζες. Ούτε δάνεια όπως εσύ που το 2007 χρωστούσες 630.000 ευρώ και σήμερα χρωστάς 624.762,45 ευρώ. Με λίγα λόγια, το πας ίσα βάρκα, ίσα νερά εδώ και 13 χρόνια και δεν σε ακουμπάει κανείς.

Well done luv, που λέμε κι εμείς στην Αγγλία”.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω της οποία κατηγορούσε την Έλενα Ακρίτα οτι “πούλαγε αντιμνημόνιο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα