Άνανδρη επίθεση στα γραφεία της 24 MEDIA και του Έθνους

Άνανδρη επίθεση στα γραφεία της 24 MEDIA και του Έθνους

Χτύπησαν δύο δημοσιογράφους, έσπασαν τζαμαρίες με πέτρες και λοστούς και έριξαν μπογιές

Τραμπούκικη επίθεση εκδηλώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 6 το απόγευμα στα γραφεία της 24 Media.

Ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα site του ομίλου και η εφημερίδα "Έθνος", επί της λεωφόρου Συγγρού.

Χτύπησαν δύο δημοσιογράφους, ευτυχώς ελαφρά κι έσπασαν τζαμαρίες με πέτρες και λοστούς και έριξαν μπογιές.

Παράλληλα έσπασαν το αυτοκίνητο ενός εργαζόμενου, που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο. Οι άγνωστοι δράστες στη συνέχεια αποχώρησαν.

Καταδικάζουν τα πολιτικά κόμματα

Την επίθεση καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 Media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι", αναφέρει το κυβερνών κόμμα.

Ομοίως, η Νέα Δημοκρατία «καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της "24 Media" και η εφημερίδα "Έθνος". Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων κατά των γραφείων της εφημερίδας Έθνος και των ιστοσελίδων του ομίλου 24media. Τίποτα δεν μπορεί να εκφοβίσει την λειτουργία του Τύπου. Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να εντοπίσουν τους δράστες» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή του.

SHARE:

24Media Network