Ο ΣΚΑΪ δημοσιοποιεί επιστολή των Ράδιο Αρβύλα και μιλά για αποκυήματα της φαντασίας τους

Ο ΣΚΑΪ δημοσιοποιεί επιστολή των Ράδιο Αρβύλα και μιλά για αποκυήματα της φαντασίας τους
Οι Ράδιο Αρβύλα

Η κόντρα ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τους Ράδιο Αρβύλα καλά κρατεί. Αυτή τη φορά το κανάλι του Φαλήρου απάντησε εκ νέου στις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του.

Νέα απάντηση από το κανάλι του Φαλήρου στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα. Στη χθεσινή τους ανακοίνωση εξηγούσαν αναλυτικά τους λόγους αποχώρησής τους από τον σταθμό. Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς του καναλιού περί μεγάλων απαιτήσεων της εκπομπής ή περί άρνησης να παίξουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος trailers συγκεκριμένων προσώπων.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να απαντήσει παραθέτοντας αποσπάσματα από δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη και αναφέροντας ότι η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» πληρωνόταν κανονικά, βάσει της συμφωνίας που υπήρχε, παρά την άρνησή της να βγει στον αέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»

«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε «κίνδυνο» και φθορά.»

«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο…»

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…»

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους…

Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα